сентябрь 01, 2013
După o vară fierbinte
A trecut vara. A venit timpul să avem grijă de piele şi păr, să le alintăm cu proceduri cosmetice şi de salon, pentru a restabili frumuseţea naturală.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Păr înnoit 

După băile de soare şi apa de mare cu efect distrugător, părul este ars, fără luciu şi decolorat, și prin urmare necesită o îngrijire specială. Alege o vopsea de păr blândă, fără amoniac, pe bază de uleiuri şi cheratină lichidă, care îi va reda o nuanţă şi strălucire frumoasă. Dacă nu sunteţi adepta vopsirii chimice, atrageţi atenţia asupra coloranţilor pe bază de plante sau la măştile cu ingrediente naturale. Este foarte indicat să faceţi laminarea părului, tratament cu cheratină sau lustruire moleculară.

Piele netedă

Dacă pe timp de vară cele mai populare metode de înlăturare a părului nedorit au fost epilatorul şi aparatul de ras, o dată cu venirea toamnei se poate opta pentru epilarea cu ceară, laser sau electroepilare. Aceste proceduri vă vor permite să scăpaţi de firele de păr timp de 5-6 proceduri cu pauză de o lună. După acest tip de epilare, pielea devine foarte sensibilă la acţiunea mediului. De aceea va trebui protejată de razele ultraviolete timp de 3-4 săptămâni. Dacă începeţi procedurile toamna, până la vara viitoare vă puteţi lăuda cu picioare absolut netede.

Tinereţe eternă 

Procedura de fotoîntinerire este o alternativă pentru lifting-ul facial fără bisturiu. Cel mai des este efectuată pentru întinerirea pielii, înlăturarea defectelor pielii sau în scopuri profilactice.  Raza de lumină intensivă poate nu doar să elimine semnele varicoase şi să înlăture defectele legate de culoarea pielii, ci şi să stimuleze regenerarea acesteia.

 

Versiunea completă o găsiţi în noul număr al revistei AQUARELLE septembrie-2013.

* acum livrarea revistei la domiciliu este gratuită!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.47152709960938