октябрь 30, 2012
Apel din trecut
V-aţi despărţit. Pot fi multe cauze. Fiecare are dreptate în felul său. Însă rezultatul e unul: nu mai sunteţi împreună. Ai plâns, ai suferit, ai fost furioasă, sau dimpotrivă, ai căutat consolarea în distracţii la maxim...

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

V-aţi despărţit. Pot fi multe cauze. Fiecare are dreptate în felul său. Însă rezultatul e unul: nu mai sunteţi împreună. Ai plâns, ai suferit, ai fost furioasă, sau dimpotrivă, ai căutat consolarea în distracţii la maxim... După care l-ai întâlnit pe altul. Şi iată, când te simţi deja pe deplin fericită, iar amintirile suferinţei prin care ai trecut sunt deja un vis demult uitat, sună telefonul. Un apel din trecut. Chiar dacă vei răspunde sau nu, primul lucru la care te vei gândi va fi: „De ce sună?”

 

Căsătoria ca un colac de salvare

Acum trei ani Ana a rupt relaţia cu prietenul său. Dragostea lor ar fi putut continua cu o nuntă, însă totul s-a terminat cu supărare, învinuiri reciproce şi despărţire. Prietenii şi rudele au încercat să-i împace pe îndrăgostiţi, însă toate eforturile lor au fost zadarnice. În loc să încerce să se înţeleagă unul pe celălalt, se pare că tinerii s-au luat la întrecere care primul va împleti o nouă intrigă amoroasă. Sigur că în astfel de momente, de regulă, nu te gândeşti că făcându-i necaz aproapelui, îţi faci rău în primul rând ţie. În curând Alexei s-a căsătorit cu colega sa, care îl iubea demult. Nici Ana nu avea de gând să rămână în urmă: a jucat nunta peste câteva luni după cea a lui Alexei. 

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE noiembrie-2012

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 2.028885602951