январь 30, 2014
Să ne acoperim cu aur “din cap până în picioare”.
Articolele din stofe „aurite” continuă să fie în vogă. Cei mai renumiți designeri din lumea modei, preferă, ca şi mai înainte, ţesăturile care readu acea inegalabilă sclipire a aurului.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Articolele din stofe „aurite” continuă să fie în vogă. Cei mai renumiți designeri din lumea modei, preferă, ca şi mai înainte, ţesăturile care redau acea inegalabilă sclipire a aurului. Astfel, de exemplu, în colecţiile Balmain puteţi observa pantaloni eleganţi „de culoarea aurului”, Dolce & Gabbana creează rochii cu detalii din mozaic din plăcuțe de aur. Prada ne surprinde cu piele poleită cu aur, Kenzo – costume de culoarea „şofranului”, iar Marc Jacobs – paiete.

Porţelan pictat

Ideea pictării porţelanului a apărut acum mii de ani în China. Mai târziu, acest tip de artă a fost apreciat și în Olanda, răspândindu-se treptat şi în celelalte ţări ale lumii: în Rusia a apărut ceramica Gzhel, iar în Portugalia – gresia şi faianţa sub denumirea de „azulejos”. Acest tip de pictură nu i-a lăsat indiferenţi nici pe designerii contemporani. De exemplu, Valentino a readus tema porţelanului pictat în creaţia rochiilor sale nemaipomenite, Giambattista Valli a continuat să abordeze această temă în rochii voluminoase, iar în colecţia semnată de Alexander McQueen accesoriile elegante sunt ajurate cu volănașe delicate din dantelă.

Flori în mijlocul iernii

Imprimeul floral, deşi este mai puţin asociat cu sezonul de iarnă, popular la sfârşitul secolului XX-lea, a revenit pe podium. De exemplu, Givenchy combină trandafirii cu  carouri şi le imprimă pe geci din piele şi cămăşi, designerii casei de modă Saint Laurent creează rochii cu imprimeu floral mărunt, iar Louis Vuitton – paltoane şi costume cu imprimeuri florale. Designerii și creatorii de modă recomandă să purtaţi rochiile cu imprimeuri florale împreună cu cardigane voluminoase şi botine masive cu talpă groasă. Imprimeurile florale exuberante vor arată nemaipomenit pe hanorace cu glugă sau costume din două piese .

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE februarie-2014.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!



читайте также
SQL exec time = 1.3578155040741