декабрь 02, 2013
Între patru ochi cu Anul Nou: 100 de idei pentru Revelion
Noaptea de Revelion e chiar după colţ, iar tu încă nu ştii cu cine şi cum o să sărbătoreşti? Nu intra în panică, fiindcă ai marea posibilitatea de a organiza petrecerea visurilor tale.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Noaptea de Revelion e chiar după colţ, iar tu încă nu ştii cu cine şi cum o să sărbătoreşti? Nu intra în panică din cauza că te-ai putea rămâne de una singură, fiindcă ai marea posibilitatea de a organiza petrecerea visurilor tale.

Schimb de vacanţe

Evadează dintre cei 4 pereţi! Odată ce nu depinzi de nimeni, combină concediul cu sărbătorile de iarnă şi fă o călătorie de vis. Austria îţi oferă o adevărată poveste alpină, pe insulele greceşti vei participa la petrecerile tradiţionale şi turneele de cărţi de noroc, iar în Marea Britanie vei face o croazieră de sărbătoare pe fluviul Tamisa. Străzile Europei impregnate cu o atmosferă de sărbătoare sau plajele fierbinţi din ţările calde – alegerea îți aparține! Însă nu uita că vacanţele trebuiesc planificate din timp: dacă vei lăsa totul pentru ultimul moment, există riscul să nu reuşeşti.

De asemenea, vă propunem să luaţi în consideraţie schimbul de case pe durata vacanţei sau a sărbătorilor: faceţi schimb de locuinţă cu o persoană necunoscută din alt oraş sau ţară pentru o perioadă determinată de timp. Acest tip de odihnă este destul de ieftin, însă trebuie să căutaţi opţiuni convenabile cât mai devreme posibil, pentru a primi un răspuns de la locuitorii ţărilor pe care ai dori să le vizitezi în timp util. Apoi trebuie să îndeplineşti toate formalităţile legate de încheierea contractului şi pregătirea vizei, acesta fiind un proces la fel de îndelungat. Fiţi răbdători – aventurile de neuitat merită orice efort!

Noaptea Carnavalului

Mergi la o petrecere în restaurant, cafenea sau un club de noapte îmbrăcată într-un mod neobişnuit. În această seara eşti liberă să-ţi transpui în realitate toate fanteziile, schimbă tot – înfăţişarea şi felul de a fi. Aproape în toate localurile se organizează programe artistice cu ocazia Revelionului, nu ezita şi alege-o pe cea care este mai aproape sufletului tău: fie ăsta un bal mascat sau o petrecere cu dans. Schimbă-ţi principiile de viaţă: intră în discuţie cu un necunoscut sau invită-l la dans pe bărbatul de la masa de alături. La petrecere vei veni singură, dar foarte curând o să-ţi găseşti companie, fiindcă acesta este locul perfect pentru a face cunoştinţă cu cineva, de a dansa, de a flirta şi a te distra la maxim.

 

Versiunea completă o găsiţi în ediţia AQUARELLE decembrie-2013.

* ACUM LIVRAREA REVISTEI LA DOMICILIU ESTE GRATUITĂ!




читайте также
SQL exec time = 0.93397736549377