июнь 28, 2012
Vara în Moldova: Ce să vizitezi, unde să mergi
Vara avem tendinţa de a ne petrece timpul într-un mod special: de a vizita locuri interesante, de a cunoaşte oameni neobişnuiţi. Pentru a rămâne cu impresii de neuitat, nu trebuie să mergeţi în străinătate.

Pедакция aquarelle

Поделись новостью с друзьями

Vara avem tendinţa de a ne petrece timpul într-un mod special: de a vizita locuri interesante, de a cunoaşte oameni neobişnuiţi. Pentru a rămâne cu emoţii şi impresii de neuitat, nu este neapărat să mergeţi în străinătate. AQUARELLE vă propune o listă de locuri, vizitarea cărora vă va lărgi orizontul, dar şi vă va umple de energie pentru întreg restul anului.

 Teatru Spălătorie

Bineînţeles că nimeni încă nu a anulat teatrele clasice, acolo domnind ca şi până acum o atmosferă minunată. Cu toate acestea, de ceva timp, în Chişinău a apărut un teatru modern, care propune o nouă interpretare a tendinţelor clasice, lăsând la o parte stereotipurile şi oferind motive de meditaţie.   

Teatru Spălătorie nu înseamnă doar spectacole, dar şi performanţe, vizionări de filme, discuţii, evoluarea colectivelor de creaţie din străinătate. Dacă sunteţi pregătiţi pentru un dialog deschis, urmăriţi actualizările pe site-ul proiectului http://www.spalatorie.md/ Cu siguranţă nu veţi rămâne indiferenţi!  

 

Găseşte versiunea completă în noul număr AQUARELLE iulie-august.

* LIVRAREA REVISTEI ESTE ACUM GRATUITĂ!



конкурс
СВЕЖИЕ НОВОСТИ
читайте также
SQL exec time = 0.58945560455322