Noiembrie 07, 2018
Zâmbet ca la Hollywood împreună cu setul pentru înălbirea dinților de la INSTANT SMILE
Visezi la un zâmbet frumos și dinți albi? Setul pentru albirea dinților de la INSTANT SMILE te va ajuta eficient, sigur și rapid să-ți înălbești dinții în condiții casnice. Rezultatul va fi vizibil deja peste 15 minute după prima procedură.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Setul pentru înălbirea dinților INSTANT SMILE îți va înălbi dinții cu 2-9 tonuri, chiar după prima curățare, fără ajutorul stomatologiei profesionale.

Producția INSTANT SMILE, îndeplinește cerințele privind utilizarea și vânzarea de produse cosmetice pentru înălbirea dinților și respectarea calității europene 2011/84 / UE.

 

 

REGULI DE FOLOSIRE

1. Spălaţi dinţii cu o pastă de dinţi obişnuită.

2. Pregătiţi capa fluorescentă, ţinând-o cel puţin 5 minute la lumină (preferabil sub razele soarelui).

3. Cu o mişcare uşoară, stoarceţi din tub compoziţia pentru prelucrarea prealabilă a dinţilor şi aplicaţi pe burete. Curăţaţi suprafaţa dinţilor care urmează a fi înălbiţi (suprafaţa dinţilor anteriori).

4. Distribuiţi gelul Instant Smile în capa fluorescentă într-un strat subţire. Umpleţi capa de-a lungul marginii interioare, pe întreg perimetrul acesteia.

5. Îmbinaţi capa, introduceţi-o în gură, muşcând-o uşor. Strângeţi dinţii pentru a asigura o iluminare cât mai bună în întuneric.

6. Lăsaţi să acţioneze pentru minimum 15 minute (dar nu mai mult de 20 de minute)

Cel mai bine este să efectuaţi procedura în duş, deoarece căldura sporeşte efectul acesteia.

7. Pentru intretinerea albului dintilor pe o perioada cit mai indelungata se recomanda spalarea zilnica a dintilor cu pasta de dinti President White.

Înainte de utilizare, consultați medicul dentist, există o serie de limitări.

 

Puteți procura produsele INSTANT SMILE în exclusivitate de la rețeaua de farmacii Elody sau pe site-ul www.farmacie.md.concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6768164634705