Iunie 18, 2021
Welcome to the Club. Lansare plină de culoare a Clubului Femeilor AQUARELLE
Pe 17 iunie am spus Welcome to the Club femeilor care mișcă Moldova din loc. AQUARELLE a dat o petrecere plină de culoare pentru a marca lansarea WOMEN’S CLUB, Ediția I. Dorul revederii după o lungă perioadă marcată de restricții a putut fi chipurile tuturor invitaților la petrecere. Verde, culoarea care simbolizează putere și forță, a fost aleasă pentru decorul evenimentului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

AQUARELLE WOMEN’S CLUB include femei din diferite domenii-cheie ale societății noastre, femei puternice, cu atitudine, luptătoare, stilate, familiste. Nimeni nu are timp de pierdut, de aceea ne-am propus să organizăm și alte evenimente de la care să plecăm mult mai informate, să lărgim orizonturile informaționale.

 

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, prezent și el la evenimentul de lansare a WOMEN’S CLUB a salutat și a încurajat inițiativele AQUARELLE. De asemenea, și-a exprimat aprecierea față de femeile care înregistrează succese în mediul de afaceri de la noi.

 

 

Prime Capital, companie condusă de Carmina Vicol, o femeie puternică , a fost partenerul evenimentului nostru. ”Ia un credit și fii Prima în Afaceri”. Prietenii de la Ideal Decor au adus prospețime și culoare, iar restaurantul Basilico ne-au asigurat confortul și ne-au alintat cu gustoșenii delicate.

 

 

Seara a fost energizată de talentatele Dianna Rotaru și Cristina Scarlat. Au strălucit, la propriu, și interpreta Corina Țepeș, dansatoarea Natalia Duminică. Natalia Gordienko a participat, cu această ocazie, la primul eveniment monden după revenirea din Rotterdam.

 

Am avut alături femei, care au demonstrat că sunt lideri desăvârșiți, precum Ludmila Andronic, Margarita Diordiță, Neonelia Guțu, Rodica Verbeniuc, Svetlana Barbarova, doctorul în științe medicale, ginecologul-obstretician al AMC, Victoria Voloceai. Alături de noi au fost și femei cu care împărțim aceeași meserie. Menționăm aici pe prezentatoarele Natalia Cheptene, Iulia Fiodorova, producătoarea Pro TV Rodica Didic și alți reprezentanți ai aceluiași post.

 

 


A fost alături de noi și vloggerița Doina Stratan. Fiul ei de doar câteva săptămâni și micuța Alisa au lăsat-o să petreacă în familia AQUARELLE. Tatiana Kaberidze s-a declarat încântată de organizare. ”Îmi place foarte mult tematica. Fetele au respectat dess-codul, muzica, mâncarea, decorul, atmosfera”, a menționat vloggerița, declarată și Influencerul Anului în cadrul proiectului ”Femeia Anului 2020”.


 

La fel ca și la petrecerile anterioare, AQUARELLE a stabilit un dress-code. Invitații a trebuit să poarte verde cu influențe tropicale, iar femeile noastre au demonstrat, o dată-n plus, că sunt inventive, au gust estetic dezvoltat și ... au stil!

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67394542694092