Iulie 02, 2020
VIDEO// Dianna Rotaru a lansat videoclipul piesei „Corona Unidos”
Pandemia a inspirat-o și pe Dianna Rotaru. Artista a lansat videoclipul piesei „Corona Unidos”, în traducere din spaniolă – ,,coroana unită”. Pentru această producție, interpreta a colaborat cu Richy B din Chile și Champen din Columbia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dianna Rotaru a declarat că filmările au avut loc în parcul Valea Morilor. Artista a avut de ales între Valea Trandafirilor şi Valea Morilor.

”Noi venim cu mesajul că totul va fi bine, avem încrederea cu adevărat că vom ieşi cât mai curând din această pandemie, fără măşti să fim, fără mănuşi.”, a declarat artista la postul de radio la care lucrează.

                                         

Producția muzicală a fost realizată în colaborare cu interpreții din America Latină, Richy B din Chille și Champen din Columbia, iar fimările au avut loc atât în Moldova, cât și în Suedia.

”Ideea colaborării a venit spontan, iar filmările au avut loc în diverse locuri și anotimpuri. Sper să ieșim cât mai repede din această ciză care mi-a dat peste cap tot programul concertelor din 2020.Aropo, în Suedia nu este carantină. Ei sunt mai fericiți ca noi.”, a declarat Dianna Rotaru.

Aceasta este prima colaborare internațională a interpretei de la noi, dar Dianna Rotaru spune că le pregătește surprize fanilor ei și că este în discuții cu artiști străini și pentru alte colaborări. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0371782779694