Mai 14, 2018
TOP 12 vedete care și-au felicitat mamele cu ocazia Zilei Internaționale a Mamelor!
În a doua duminică a lunii mai, în întreaga lume este sărbătorită Ziua Internațională a Mamelor, și este dedicată maternității și femeilor care au născut. Cu acest prilej, vedetele din întreaga lume și-au sărbătorit mamele, prin intermediul rețelelor de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Rețelele de socializare în această duminică au expoadat cu mesaje de dragoste dedicate mamelor, pentru că în a doua duminică a lunii mai a fost sărbătorită Ziua Internațională a Mamelor. Noi ți-am pregătit TOP 10 dedicații emoționante a vedetelor, pentru mamele lor. 

 

Super modelul american, Gigi Hadid și-a felicitat mama, postând două poze drăguțe din copilărie, împreună cu mama și cu sora ei - Bella, dar și cu frățiorul lor mai mic. 

 

"Felicitări cu ocazia acestei zile speciale, mama. Nu există cuvinte, care-ar fi capabile să explice dragostea noastră. Tu ești totul pentru noi." - a scris Gigi.

 

Nici Bella Hadid, nu a ratat ocazia să-și felicite mama cu acest prilej. Ea a postat o poză, în care, împreună cu Gigi și cu Anwar Hadid, călăresc un cal pe o plajă. Yolanda Hadid, mama lor, arată fenomenal.

 

"Happy Mothers Day, regina mea, creatoarea existenței mele" - a scris Bella la aceasă postare. 

 

Un alt model, Cindy Crawford, a postat o poză pe pagina sa oficială de Instagram, alături de mama sa Jenny și de bunica sa - Ramona. 

 

 

Totodată, fiica lui Cindy Crawford, Kaia Gerber a postat o poză împreună cu Cindy, din copilărie, la care a scris:

"La mulți ani, mama. Îți multumesc că m-ai crescut".  

 

 

Îngerașul de la Victoria's Secret, Candice Swanepoel, care este însărcinată în ultimul trimestru, a postat o poză, alături de primul său copil, și a scris un mesaj emoționant pe contul său de Instagram. 

 

"Maternitatea nu este foarte ușoară, însă, este, totodată plină de satisfacție. Este lucrul cel mai puternic pe care l-am simțit, care mi-a adus mii de emoții noi, în fiecare zi. Dragostea mea pentru fiul meu este necondiționată (...) Nu este o formulă exactă, cum să fii o mamă perfectă. Doar trebuie să iubești cu toată ființa. "

 

Starleta Kim Kardashian și-a felicitat-o pe celebra mamă prin intermediul unei postări pe contul său de Instagram.

 

"Felicitări cu ocazia Zilei Mamelor, pentru cea mai bună mamă de pe planetă. Tu ne-ai învățat cum să ne trăim viața din plin și să luptăm pentru ceea ce ne dorim. Tu ne-ai învățat mereu pe noi că familia semnifică totul. Îți mulțumesc că ești cea mai bună bunică pentru copiii mei. Te iubesc!" - a scris Kim. 

 

Gwen Stefani a felicitat-o pe femeia care a inspirat-o în această viața, postând o poză din tinerețea mamei sale. În poză, frumoasa doamnă este tânără și plină de viață, și are un zâmbet fermecător. 

 

 

Fotbalistul David Beckham, care recent și-a sărbătorit aniversarea, a felicitat-o pe mama sa, postând o poză din copilărie. Chiar dacă imaginea este cam înnorată, totuși, îl putem vedea pe David în primii ani ai vieții sale. Fotbalistul este de nerecunoscut. 

 

 

Interpreta cu voce de privighetoare, Celin Dion a postat pe contul său o poză cu mama. Și prin mesajul pe care l-a postat împreună cu poza, a tins să le felicite pe toate mamele, care merită în această zi să simtă toată iubirea copiilor lor. 

 

 

Actorul Hugh Jackman, a felicitat-o pe femeia care i-a adus naștere, și pe toate mamele de pe lume. El a postat o poză pe contul său, alături de măicuța lui. 

 

 

Un alt mesaj emoționant l-a scris Alessandra Ambrosio pe pagina sa oficială de Instagram. Poza pe care a postat-o, este alături de mama sa și de sora. Ea a scris în limba portugheză:

"Să ai o zi fericită, mama. Ești cea mai frumoasă femeie din lume care ne inspiră la infinit. Te iubim și-ți mulțumim pentru tot."

 

 

Chiar și Rihanna și-a felicitat-o pe mama sa, postând o poză alături de adorabila ființă din viața ei. A felicitat-o cu un mesaj plin de sinceritate, în care a scris:

"Frumoasă, dulce, puternică. Tind să o felicit pe mama, și pe toate mamele de pe pământ. Să fiți binecuvântate nu doar azi, ci și în fiecare zi. Voi meritați să fiți apreciate!"

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93102312088013