Ianuarie 12, 2018
Vacanța de iarnă a vedetelor autohtone
Destinații diferite, oameni dragi alături, și vise împlinite. Vedetele de la noi au așteptat tot anul clipa în care ar fi putut să se relaxeze din plin, au așteptat vacanța de iarnă. Să vedem cum s-au odihnit vedetele autohtone.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În ajunul Crăciunului pe stil nou, prezentatoare Lili Lozan, a plecat alături de iubitul său, la Milano, pentru a avea parte de magia sărbătorilor de iarnă. 

 

Fotografia postată de Lili Lozan.

 

Fotografia postată de Lili Lozan.

 

Bloggerița Cristina Surdu și-a dorit cu nerăbdare zăpadă multă, văzând că la Chișinău nu are degând să ningă, Cristina a plecat la schi. 

 

 

Interpreta Cornelia Ștefăneț a plecat împreună cu familia sa, în capitala Irlandei, în ajunul Revelionului, unde s-au întâlnit cu mai mulți prieteni. Ei s-au distrat de minune. 

 

 

 

Nicoleta Nuca a evadat într-o mini-vacanță în ajunul Anului Nou, în câteva orașe europene, precum, Budapesta, Viena și... Brașov. 

 

Revelionul 2018, prezentatoarea TV Olivia Furtună, l-a întâlnit la Roma, alături de soțul său, tot acolo prezentatoarea și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare.

Fotografia postată de Olivia Furtună.

 

În primele zile din luna ianuarie, interpreta autohtonă, Dara a plecat în Ucraina, în vizită la Marea Neagră.  

 

 

La fel și Roman Burlaca a plecat pe țărmul Mării Negre, chiar de Crăciunul pe stil vechi. Nu se știe dacă e în vacanță, sau dacă Roman lucrează pentru un nou proiect, cert este faptul că pe site-urile de socializare a apărut o poză în care Burlaca este vrăjit de eternitatea mării. 

 

Crăciunul pe stil vechi, interpreta Mariana Mihailă l-a întâlnit la Dânceni, alături de părinții și bunicii ei. Copilașii interpretei au avut parte de cadouri și de surprize plăcute. 

Fotografia postată de Mariana Mihaila.

 

Fotografia postată de Mariana Mihaila.

 

Modelul basarabean , Anastasia Fotachi a sărbătorit Crăciunul pe stil vechi la Moscova. Capitala Rusiei a încântat-o pe Miss Bikini, și mai mult ca atât, Fotachi a înțeles că ar fi vrut să trăiască acolo. 

 

 

Pasha Parfeni a plecat la Bucovel, împreună cu soția sa și cu prietenii de familie. Crăciunul pe stil vechi l-au sărbătorit acolo unde zăpada e mare, și adrenalina crește. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3226473331451