Decembrie 16, 2019
Vezi cele mai spectaculoase momente de la evenimentul Femeia Anului 2019
Momente de senzație și o atmosferă feerică a avut loc miercuri seara la Chișinău, în cadrul evenimentului Femeia Anului organizat de către Prima Revistă pentru Femei din Moldova, AQUARELLE.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Miercuri seara, la Chișinău a avut loc cel mai grandios eveniment al anului, cea de-a XV-a ediție a premiilor Femeia Anului.

La eveniment au fost prezenți Președintele Republicii Moldova Igor Dodon, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării Corneliu Popovici, Başcanul autonomiei găgăuze Irina Vlah, Viceprimarul Municipiul Chișinău Ilie Ceban, Ambasadoarea Italiei în Republica Moldova Valeria Biagiotti, și mulți, mulți alte personalități notorii de la noi din țară. 

 

 

 

 

În cadrul acestei seri, au fost decernate premii tuturor femeilor de succes din Moldova, care intens au votat pe site-ul www.aquarelle.md, unde a avut loc concursul. 

 

 

Pe scenă au evoluat artiști cu renume din Republica Moldova, precum formația Akord, Olia Tira, Natan, Cristina Gonciarova și SIS N BRO, Youth Orchestra, Misha Miller, Cleopatra Stratan și cireașa de pe tort - Mark Stam. 

 

Marian Stîrcea

 

Gazda serii

Igor Sîrbu și Dianna Rotaru

 

Solista Teatrului Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" - Cristina Goncearova și copiii de la SIS N BRO

 

Misha Miller

 

Cleopatra Stratan

 

Natan

 

Formația Akord

 

Olia Tira

 

Mark Stam

 

Partenerii proiectului: Prime Capital Digital Office, Global Store, Lion's Jewellery, Ocean Fish Moldova, AMC American Medical Center, EFES VITANTA MOLDOVA BREWERY.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73021817207336