Aprilie 29, 2021
Vedetele noastre, concurenți de temut peste Prut
Ne transmit un sentiment de mândrie de fiecare dată când le auzim numele și piesele. Avem oameni talentați și realitatea ne arată ce de departe sunt văzuți mai bine. Ei sunt artiștii născuți în Moldova și făcuți cunoscuți în România. Ei țin locurile de top la radio și fac audiențe la TV.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

DARA s-a mutat la București în urmă cu câțiva ani și n-a pierdut timpul. Scrie, compune, înregistrează. În curând va lansa și albumul multașteptat.

IRINA RIMES este deja ”de-al casei”. Numele ei s-a făcut cunoscut din ziua când a lansat piesa ”Visele”. În ultima perioada a câștigat notorietate și admirație după ce a fost în juriul ”Vocea României”. 

THE MOTANS este băiatul cu chitară, voce inconfundabilă, care cântă versuri profunde și cu discurs mereu bine pus la  punct. Pe lângă colaborările cu artiștii locali, Denis Roabes a semnat și piesa de generic pentru serialul de televiziune ”Sacrificiul”.

CARLA'S DREAMS nici n-ar avea nevoie de descriere. Românii le ascultă chiar și piesele în rusă, asta deși nu știu ce se cântă. Dincolo de glume, totuși, Carla's Dreams sunt concurenți de temut, au o comunitate de fani la care mulți visează și țin primele locuri în topurile muzicale, pentru care alții râvnesc atât de mult. 

NICOLETA NUCĂ s-a remarcat mai întâi la concursul de muzică X Factor. De atunci a tot scos piese noi, a fost invitată pe la televiziunile și posturile de radio din România. Nicoleta e artista care nu s-a temut să facă schimbări, care ne-a surprins de multe ori cu noi tunsori. Totuși, vocea ei puternică și vibrantă a rămas aceeași. 

MARK STAM s-a promovat și el timid, dar sigur în România. Stilul lui e ușor de recunoscut. Și nu pentru că e al nostru, ci pentru că s-a impus cu un stil original. În cei câțiva ani de când se află peste Prut, Mark a avut câteva colaborări de succes cu artiștii de acolo, pe lângă cele solo. 

SASHA LOPEZ pare că nu iese din studiou. O fi stând la braț cu muza. Scoate piese multe, care rămân vreme bună în trending. 

RADU SÎRBU și SIANNA pot spune României acasă. Pe lângă faptul că au un studiou acolo, unde petrec ore în șir, cei doi cresc trei copii și iau drumul spre Moldova din ce în ce mai rar. Important că le merge bine acolo unde sunt. 

CLEOPATRA STRATAN merge și ea în România ca acasă. Încă de mică stă cu picioarele pe ambele maluri ale Prutului. Popularitatea ei a crescut în ultimii ani de când e mai activă pe plan muzical și apoi după ce s-a logodit cu Edward Sanda. Ne bucurăm să știm că îi merge din ce în ce mai bine. 

IULIANA BEREGOI a crescut pe scenă și când ne-am dat seama am descoperit-o domnișoară în toată regula. Totul a început cu participarea ei la concursul de talente ”Next Star”, emisiune difuzată de Antena 1. Când s-a făcut mai măricică a jucat în serialul ”Lara”. Nu mai zicem că piesele ei sunt virale în rândul adolescenților și țin locuri de top la posturile de radio din România. 

ION PALADI se împarte de mulți ani între România și Moldova. Peste Prut, lista cu spectacole e lungă. Cine n-ar vrea să-i audă vocea caldă la nuntă, botez, cumătrie sau alte evenimente de suflet. Ion Paladi umple și marile săli de concerte. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86012959480286