Ianuarie 27, 2020
Vedetele din întreaga lume au rămas marcate de moartea lui Kobe Bryant

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vestea devastatoare a morții lui Kobe Bryant a șocat întreg mapamondul. Duminică, 26 ianuarie, baschetbalistul a decedat într-un accident de elicopter teribil care s-a produs în California. Kobe se afla în acel moment alături de fiica sa, Gianna. Toată lumea aflată la bord (9 persoane) au decedat.

Jennifer Lopez, Justin Bieber, John Legend, Cher, Justin Bieber, Adam Levine, Barack Obama, Dwayne Johnson, Whoopi Goldberg sunt doar câteva dintre numele celebrităților care au reacționat la vestea morții fostei vedete NBA.

Familia este ceea ce contează cel mai mult...Cu toți simțim tristețe din cauza acestei pierderi, însă toate astea sunt nimicuri pe lângă ceea ce simte în aceste clipe Vanessa (soția lui Kobe). 
Îți trimit toată dragostea și mă rog pentru tine, pentru copiii tăi dar și pentru celelalte familii implicate în tragicul accindent aviatic.
- a scris Jennifer Lopez pe contul său de Instagram. 

 

Ricky Martin, de asemenea, a postat un text trist pe contul său de Instagram, care era dedicat baschetbalistului: 

Familia lui... Multă dragoste îi transmit familiei sale...

 

Nu a rămas indiferent nici Justin Bieber la această tragedie. Interpretul a postat pe contul său de Instagram o poză din adolescență, susținută de un mesaj emoționant. 

Nu poate fi adevărat... Mereu m-ai încurajat, mi-ai oferit atâtea sfaturi care vor rămâne nemuritoare. Te iubesc, omule! 

 

Actorul american Kevin Hart de asemenea a fost profund marcat de neașteptatul eveniment. Acesta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant:

Nu am cuvinte... Doar lacrimi mi-au mai rămas. Acest eveniment tragic este sfâșietor!

 

Fotbalistul britanic îndrăgit de-o lume întreagă - David Beckham, a spus despre clipele dureroase prin care trece acum alături de întreaga sa familie. Pe pagina de Facebook David Beckham a postat un mesaj sfâșietor:

Mi-a luat ore întregi să pot să descriu această pierdere enormă, dar cuvintele mele nu vor fi niciodată suficiente pentru a descrie cum mă simt după moartea tragică a lui Kobe. El a fost un sportiv special, un soț fidel, un tată minunat și un adevărat prieten. Kobe mereu vorbea despre  Vanessa și despre fiicele lui. Era atât de mândru de ele. (...) Întreaga mea familie regretă enorm această pierdere. Legendele nu mor...

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88805437088013