Decembrie 14, 2016
Unghiile scurte - ce trebuie să cunoști despre ele
Deja vin frigurile și adevăratele fashioniste trebuie să știe că unghiile lor trebuie să fie neapărat scurte. În primul rând, cu cât sunt mai scurte unghiile, cu atât mai bine acestea asimilează mineralele și vitaminele necesare, iar în al doilea rând, unghiile scurte sunt în trend în anul care vine.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Dacă preferi lungimea scurtă la unghii, atunci poți folosi îndrăzneț lacul de culoare roșie. Este o culoare clasică și se potrivește cu orice.

2. Modelele grafice sunt mereu la modă și se privește foarte frumos pe unghiile scurte. Dar nu e de dorit să folosiți liniile orizontal.

3. Cu ajutorul modelului french puteți reduce vizual lungimea unghiilor. French-ul clasic se face doar atunci când unghiile depășesc un pic vârfurile degetelor.


 

4. Nu este recomandat de aplicat pe unghii mici de lungime ojă de culori deschise, pentru că astfel de culori nu vor face decât să micșoreze și mai mult unghiile. Aplicați doar ojă de culori întunecate, iar atunci când unghiile cresc un pic mai mari, puteți folosi și oja deschisă la culoare.

5. Oja cu luci este ideală pentru unghiile scurte, pe unghii lungi aceasta arată vulgar.

6. Dacă preferați unghiile de lungime medie și mai puțin capricioasă, atunci luați aminte că în acest caz cuticula se înlătură sau se împinge puțin (cu instrumente calitative), în procesul căruia se folosesc uleiuri corespunzătoare.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54259538650513