Mai 13, 2021
Unde s-a mutat Bill Gates după despărțirea de Melinda: „Este locul perfect”
Chiar dacă vestea că soții Gates vor divorța a luat lumea prin surprindere, miliardarul știa că se va ajunge la asta, astfel că, de aproximativ trei luni, se mutase la un country club de lux din California, acolo unde deține o vilă, scrie digi24.ro. cu referire la Insider.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Bill și Melinda Gates au anunțat pe 3 mai că se vor separa după 27 de ani e căsnicie. Anunțul a fost făcut de cei doi în postări identice pe rețelele sociale, dar asta nu înseamnă că încă și locuiau împreună.

„Bill și-a dat seama clar că urmează divorțul de mult timp fiindcă se află acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă pentru Page Six. 

Cofondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta la complexul care include și un teren de golf de lux alături de fiica sa în vârstă de 25 de ani, Jennifer Gates, și partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

„Este locul perfect în care Bill să se poată ascunde de oricine care vrea să-i pună întrebări despre divorț și pretinsele sale legături cu Epstein”, a mai declarat sursa.

CONFORTUL LUI BILL GATES COSTĂ 12,5 MILIOANE DE DOLARI

Potrivit Forbes, vila cu șase dormitoare din cadrul The Vintage Club, din apropierea Indian Wells, în 1999 pentru suma de 12,5 milioane de dolari.

Site-ul web al complexului îl descrie ca fiind „unul dintre cele mai prestigioase și ultra-exclusive cluburi country private din Statele Unite”.

Clubul, care are o taxă de admitere de 250.000 de dolari, are mai mulți membri de marcă, printre care Charles Koch, Philip Anschutz și Dennis Washington.

Complexul include două terenuri de golf profesioniste, un spa, restaurante și terenuri de tenis.

De asemenea, potrivit anunțurilor imobiliare, proprietățile in cadrul The Vintage Club se ridică de la 755.000 de dolari până la 17 milioane de dolari pentru o vilă personalizată.

Chiar dacă vestea că Bill și Melinda Gates divorțează a șocat lumea, se pare că Melinda începuse să se întâlnească cu avocaţi specializaţi în divorţuri încă din 2019 în vederea separării de soţul ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.60855841636658