Septembrie 14, 2021
Un model brazilian s-a măritat cu ea însăși, în numele „iubirii de sine”
Un model din Brazilia cu forme „voluptoase” s-a luat singură de nevastă, conform declarației făcute de aceasta pentru publicația The Post. Cris Galêra a decis că nimeni n-o va iubi mai mult decât o face ea față de propria persoană.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Nu mi-a fost rușine, m-am dus hotărâtă la biserică. Mi-am făcut singură machiajul și părul și toată lumea se uita la mine pentru că nu aveam un logodnic alături”, a declarat modelul plus-size, scrie alephnews.ro. 

Prin acest gest, „mireasa” a readus la viață o tendință numită sologamie, în care oamenii singuri se căsătoresc cu ei înșiși în ideea de a nu avea nevoie de un partener pentru a fi fericiți. 

„Majoritatea oamenilor au apreciat ideea și li s-a părut interesantă. Ei cred că glumesc, dar chiar m-am căsătorit cu mine! Și unele femei au spus că vor face același lucru ”, a spus Galêra, adăugând că a fost curtată de „mii ”de bărbați pe Instagram, care s-au oferit să se căsătorească cu ea.

Galêra a recunoscut că problemele din relațiile anterioare au determinat-o să facă acest pas spunând: „Bărbații au dificultăți în a fi loiali sau a sta cu o singură femeie. Vor mai multe în același timp.”

„Nu voi divorța niciodată de mine, dar, de asemenea, dacă va apărea o nouă iubire, voi dori să trăiesc experiența. Voi pune persoana pe locul doi, pe primul loc voi fi mereu eu,” spune brazilianca.

La urma urmei, Galêra a plecat dintr-un orășel din Brazilia pentru a ajunge mare ca influencer în São Paulo cu ceva timp în urmă – și se pare că se descurcă destul de bine pe cont propriu.

În ciuda faptului că unii spun că nunta lui Galêra este o cascadorie pentru a atrage atenția, mireasa nu poate auzi criticile peste propriile clopote de nuntă.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78682541847229