Decembrie 18, 2019
Trupa O-Zone se reunește! Află detalii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fredonăm cu toții “Maia-hi, maia-ha...”, când ne amintim de acești băieți bravi de la Chișinău, care formau împreună trupa O-Zone. După un succes nemaipomenit, în anul 2005 trupa O-Zone s-a despărțit subit, fiecare dintre membrii formației urmând propriul drum în industria muzicală. S-au mai reunit de câteva ori pentru a concerta împreună, însă nu pe mult timp. 

 


La finele acestui an, băieții de la O-Zone - Dan Bălan, Radu Sîrbu și Arsenie, vor cânta împreună pe scena din Piața Constituției, de la București. Concertul va avea loc în noaptea dintre ani, iar alături de O-Zone, pe scenă vor evolua și alte trupe legendare precum Haddaway și Milli Vanilli.

 


Amintim că, formația O-Zone a fost lansată în anul 1999, la Chișinău. În componența trupei intrau trei membri - Dan Bălan, Arsenie Todirașcu și Radu Sîrbu. Cei trei au avut un succes colosal atât în Republica Moldova, cât și în străinătate.
După un succes nemaipomenit, în anul 2005, în cadrul Festivalului Internațional de Muzică “Cerbul de Aur”, de la Brașov, trupa O-Zone a anunțat că se destramă. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8317539691925