Februarie 08, 2023
Trucul de machiaj al lui Hailey Bieber. Face furori în toată lumea
Hailey Bieber este considerată de tinerele din toată lumea un etalon de frumuseţe. În viaţa de zi cu zi, soția lui Justin optează pentru un look cât mai natural, deși atunci când e pe covorul roșu ese o apariție excentrică. Trucul de machiaj al lui Hailey Bieber. Face furori în toată lumea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hailey Bieber este model, actriță, influencer și soție. În urmă cu ceva vreme, vedeta și-a lansat linia de beauty intitulată Rhode, (cel de-al doilea nume de familie pe care îl poartă, alături de Bieber). De fiecare dată când postează un video pe TikTok, vedeta optează pentru aspectul de machiaj natural pentru care este cunoscută. Hailey obișnuiește să-și amestece produsele pentru a obține rezultatul dorit, noteaza spynews.ro

Trucul de machiaj al lui Hailey Bieber

Brandul de Beauty al lui Hailey Bieber este unul complet și conține mai multe produse: geluri de duș, creme de corp, loțiuni de curățare a tenului, makeup, parfumuri, produse de îngrijire a părului și a pielii. Soția lui Justin Bieber vrea să fructifice imaginea pe care o are și să fie modelul propriului ei brand.

De curând, Hailey Bieber a făcut public un tutorial pe TikTok, tutorial în care dezvăluie cum se machiază atunci când e pe grabă. Clipul a strâns peste 3 milioane de vizualizări.

”Îmi place să amestec glazura @rhode cu un corector mic pentru un pic de acoperire și pentru a-mi îmbunătăți tenul atunci când mă grăbesc”, a scris soția lui Bieber pe rețeaua de socializare.

Trucul de machiaj al lui Hailey Bieber. Face furori în toată lumea

Hailey Bieber le-a dovedit doamnelor și domnișoarelor care o urmăresc și o admiră, că se poate machia într-un timp destul de scurt, folosind numai câteva produse.

În urmă cu ceva vreme, diva a împărtășit câteva amănunte din rutina ei de îngrijire:

”Dimineața și seara am grijă să aplic o cantitate suficientă de cremă hidratantă. Când am zboruri lungi cu avionul, îmi aplic măști hidratante. Nu merg niciodată la culcare fără să mă demachiez în prealabil și beau multă apă pentru a-mi purifica organismul. Dacă mă expun la soare, cu câteva zile înainte și câteva zile după îmi exfoliez pielea, pentru a-mi pune în evidență bronzul. Și, nu în ultimul rând, merg la dermatolog cât de des pot”, spunea Hailey.

Vezi video aici



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98322033882141