Ianuarie 23, 2020
Trinity Blonde – îngrijire, protecție, hidratare și nutriție pentru părul fragil!
Brunete sau blonde? Loial are soluții pentru orice tip de păr!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trinity Blonde – îngrijire, protecție, hidratare și nutriție pentru părul foarte fragil blond!
Seria Trinity Argal Oil – uleiuri nutritive valoroase pentru restaurarea, netezimea, catifelarea și strălucirea părului, protecție împotriva frigului iarna. Complexul din uleiuri prețioase (argan, semințe de in, unt de shea) și proteine de mătase îmbogățește părul cu nutrienți și vitamine, asigură refacerea lor și îngrijirea scalpului.

Deja după prima aplicare, veți observa că părul a devenit mai sănătos, mai puternic, mai strălucitor.

Șampon hidratant și tonic cu ulei de argan curăță ușor și restabilește echilibrul de hidratare a părului. Șamponul pentru parul deteriorat conferă parului catifelare mătăsoasă, strălucire și elasticitate. Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Masca pentru părul deteriorat TRINITY, îmbogățită cu ulei de argan, restabilește și hrănește părul uscat, restabilindu-i elasticitatea, conferindu-i o strălucire uimitoare.

Elixir TRINITY Healing, adaugă strălucire și netezime părului mat și slab. După aplicarea elixirului cu ulei de argan, părul devine ascultător, ușor de pieptănat și de aranjat. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Nu conține parfumuri alergenice.
 

DOAR ÎN IANUARIE profitați de reducerea de 10%!
Procurați din rețeaua de magazine Loial - Moldova:

loial.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79451036453247