Septembrie 04, 2020
TREND de toamnă. Ce combinații te vor scoate în evidență
Sezonul nou vine cu o mulțime de propuneri stilistice. Am ales cinci, care anticipăm că vor fi cele mai des întâlnite pe stradă în perioada când facem tranziția de la vară la toamnă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

SET CARDIGAN+TOP BRODERIE

Toamna aceasta o dăm pe influențe boho. Se poartă seturile, formate din top și cardigan din același material și cu același imprimeu sau în aceeași paleta cromatică. 

TOP STIL LENJERIE 

Nu este prima dată când lenjeria e scoasă la înaintare și încadrată vizibil în outfituri de zi cu zi – de altfel, acest trend a prins tracțiune în anii 2000, când a devenit cool să purtăm topuri din satin cu tivuri din dantelă. Toamna aceasta, trendul revine. Pentru a păstra un aer elegant și sofisticat, alege sutiene stil bralette, fără armătură sau burete, care conturează subtil forma bustului, și lasă-le la vedere pe sub sacouri sau cămăși masculine.

CORSETUL 

Corsetele cool ale toamnei păstrează elementul-semnătură, mai exact, scheletul intern, care conturează talia, însă vin cu detalii cute & girly, precum imprimeuri multicolore sau accente precum închidere cu fermoar.

BODY RĂSCROIT 

Body-urile, mega-populare în anii ’80, și-au făcut revenirea în tendințe acum câțiva ani și, de atunci, rămânând pe poziții, fiind simplu de integrat atât în ținute de zi, cât și în outfituri cool pentru seară. Sezonul de toamnă vine cu un twist – body-urile decupate adânc, lăsând la vedere o porțiune din abdomen. Poartă-le neapărat cu pantaloni cu talie înaltă sau medie, niciodată cu talie joasă, pentru a păstra aerul sofisticat. 

BUSTIERĂ METALICĂ 

Poți încerca un alt trend inspirat de lenjerie – cel al bustierelor din metal. Le poți purta peste tricouri simple sau chiar și peste cămăși. Optează pentru croieli clasice și minimaliste, pentru a permite ca accesoriul să fie punctul focal al outfitului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.009058713913