Septembrie 07, 2020
Toți trec prin greutăți. Michelle Obama, despre tensiunile din cuplu
Nimeni nu duce o viață glazurată cu miere. Asta confirmă și Michelle Obama, fosta prima doamnă a Statelor Unite. În cadrul unei emisiuni de peste Ocean, ea a recunoscut că a avut momente când îi venea să-l arunce peste fereastră pe Barack.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Michelle Obama a mărturisit că în primii ani de relație, soțul său a fost ca un tsunami care venea după ea. Totuși, cel mai imporant, spune fosta primă doamnă a Americii, este să nu renunți. 

Ea a precizat că, în ciuda tuturor problemelor, are o căsnicie foarte puternică. „Dacă aș fi renunțat la relație, dacă m-aș fi îndepărtat de ea, în acele vremuri grele, atunci aș fi ratat toată frumusețea care era acolo”, a mai spus aceasta, citată de libertatea.ro. 

În ceea ce privește calitățile care sunt cele mai importante atunci când vine vorba de a găsi pe cineva cu care să-ți petreci viața, Michelle Obama a comparat alegerea unui partener cu „alegerea echipei preferate de baschet”. Acesta a subliniat importanța acordării de timp pentru a vedea cum se comportă persoana cu care te întâlnești „într-o serie de situații”.

Michelle și Barack Obama au o căsnicie de 28 de ani. Împreună au două fete - Malia și Sasha. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75578236579895