Iulie 05, 2021
Tot ce trebuie să ştii despre genele false
Orice femeie îşi doreşte o privire seducătoare, iar genele false pot oferi acest efect spectaculos. Acestea au devenit un „must have” atunci când doreşti să ai un look fantastic. Ca să obții rezultatul pe care ți-l dorești și-l aștepți, uite ce trebuie să știi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tipuri de gene false

Fie că vorbim de machiaj de zi sau de seară, există trei tipuri principale de gene false: genele pe bandă, genele mănunchiuri şi extensiile de gene. Primele două tipuri, bandă şi mănunchiuri, sunt folosite în special de make-up artişti, dar cu puţină îndemânare, se pot aplica şi acasă. În cazul extensiilor de gene este obligatoriu să apelezi la un profesionist pentru a ţi le aplica.

Înainte de a cumpăra şi utiliza genele false, este important să cunoşti diferenţele dintre opţiunile disponibile – pentru că vei găsi o varietate mare de stiluri, dimensiuni şi tipuri de gene false - de la clasicele gene naturale, până la cele mai extravagante modele, unele mai dese, altele mai scurte sau mai lungi.

Cum se aplică genele false

Primul pas este să îţi alegi modelul care îţi place. Ai nevoie de un adeziv, o pensetă cu ajutorul căreia se dezlipesc genele şi o foarfecă.

Următorul pas: aplică o cantitate mică de adeziv pe lungimea benzii, apoi cu ajutorul unei pensete lipeşti geana pe pleoapă foarte aproape de baza genelor naturale. 

Este recomandat să aştepţi cel putin 30 de secunde pentru ca lipiciul să capete consistenţa perfectă pentru aplicare. Nu doar ca genele se vor lipi mai bine şi vor dura toată ziua, însă va fi mult mai uşor să le poziţionezi, pentru că adezivul nu va curge.

Dacă vrei să aplici gene mănunchi, atunci ai nevoie de o pensetă. Prinde fiecare smoc în parte şi asează-l pe pleoapă simetric, geană lângă geană, până ce completezi toata linia ochiului.

Ce conține un kit de gene false 

Dacă vrei să îţi aplici acasă gene false, atunci trebuie să îţi cumperi un kit special. Acesta conține extensiile de gene rezistente la apă, adeziv, aplicator de gene şi o foarfecă. Acestea pot fi purtate aproximativ şase săptămâni dacă sunt îngrijite optim.

Cui îi place efectul de gene false? Exact. Tuturor ne place. Acestea sunt un must have pentru că transformă complet orice machiaj şi oferă o expresivitate pe care niciun eyeliner nu e capabil să o livreze. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65570473670959