Iunie 19, 2020
TOPUL vedetelor autohtone care iubesc să poarte pălării
Pălăria e un accesoriu versatil, care poate fi asortat cu diferite outfit-uri, însă nu fiecare femeie îndrăznește să îl poarte. Vara vedetele aleg pălăriile din paie, care le protejează de razele fierbinți ale soarelui. De obicei, aleg un astfel de accesoriu femeile sau bărbații cu personalitate puternică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Natalia Gordienko

Interpreta își accesorizează ținutele cu pălării cochete atât în viața de zi cu zi, cât și în unele ședințe foto. Vedeta arată la felde bine atât în rochii sexy, asortate cu o pălărie din paie, cât și în ținute mai clasice, în care alege, la fel, să poarte pălării. 

                                                                                                                                                                                                                                                               

Olia Tira

Și Olia Tira alege de multe ori să facă sesiuni foto în pălării. Fie când e vorna de ținute romantice, fie când e vorba de ieșirile de zi cu zi, cântăreața optează destul de des pentru pălării de diverite culori și dimensiuni. Ce-i drept, pălăriile o prind destul de bine pe frumoasa blondină.

             

Lili Lozan

O rochiță de vară, c flori, asortată cu o pălărie de dimensiuni medii, din paie, o transformă pe prezentatoarea Lili Lozan într-o prezență elegantă și cochetă în același timp.

                                                              

Natalia Barbu

Frumoasei interprete i se potrivesc perfect pălăriile. Aceste accesorii îi scot în evidență podoaba capilară de invidiat, dar și privirea misterioasă. În orice anotimp, Natalia Barbu își asortează ținutele cu pălării din diferite materiale. 

                                                                                                                

Anastasia Fotachi

Modelul poartă în special pălării negreu sau pălării din paie și optează pentru ele atunci cînd merge în escapade cu iubitul sau când se află în vacanță, pe o plajă însorită. Probabil orice fel de pălărie ar alege, vedeta va arăta demențial, pentru că i se potrivesc de minune astfel de accesorii. 

           

Xenia Deli

Dacă urmărim pagina de Instagram a frumoasei vedete, ne putem da seama că îi plac accesoriile pentru cap. Cât de bine arată aceasta în pictorialele sexy în care, de cele mai dese ori, alege să asorteze ținutele cu o pălărie drăguță!

                   

                                                    

Printre vedetele autohtone care își scot ținutele din anonimat cu ajutorul pălăriilor se mai numără blogerițele Doina Stratan și Ana Irina, Cristina Gheiceanu, dar și prezentatoarea TV Vera Terentiev-Furtună!

 

                       

Igor Sîrbu

Și bărbații din showbiz-ul autohton știu să asorteze pălăriile corect. Unii artiști de la noi au făcut chiar o pasiune pentru aceste accesorii pentru cap. Un exemplu în acest sens este solistul formației Akord Igor Sîrbu. Interpretul poartă pălării atât la sesiunile foto pe care le are, cât și pe scenă, la concerte și îi stă foarte bine atunci când își completează ținuta cu o pălărie. 

                                                                                                                                                                      

Nu se lasă mai prejos nici colegii lui de scenă Pasha Parfeni și Serghei Ialovițci. Cei doi cântăreți poartă destul de des pălării și este de apreciat faptul că cei doi aleg ținute îndrăznețe și colorate pe care le asortează cu diverse pălării. 

 

                                                                                                                                                                                                                                                       

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79891467094421