Decembrie 05, 2018
Top 8 semne că partenerul tău vrea să se despartă de tine

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Te chinui să îl faci să fie afectuos cu tine


Bărbaţii sunt mereu afectuoşi cu femeile de care sunt atraşi. Dacă trebuie să îl forţezi sau să să îl implori să fie aşa, înseamnă că nu e fericit cu tine. 

 

2.  A început să fie furios şi se plânge mereu de relaţia cu tine


Dacă a făcut o obişnuinţă din a fi nervos cu tine şi de a-ţi reproşa diverse lucruri din relaţie, atunci nu e fericit cu tine.

 

3. Te-a scos din activităţile lui


Dacă obişnuia să fii prima căreia îi spunea că trebuie să meargă la o nuntă şi vrea să îl însoţeşti, iar acum se întâmplă total opusul, înseamnă că vrea să te scoată din viaţa lui.

 4.Pare că e agitat, supărat sau deranjat tot timpul


Deşi acest lucrui ar putea fi un semn al depreisie, ar putea fi şi un semn că nu e deloc fericit cu tine.

 

5. Prietenii lui au început să se poarte foarte ciudat cu tine


Dacă au fost mereu drăguţi, dar au început să se răcească, e posibil ca acest lucru să sugereze faptul că partenerul tău le-a spus câteva lucruri urâte despre tine, sau despre relaţia voastră.

 

6. Glumeşte pe tema despărţirii


Multe adevăruri se spun în glumă. Când glumeşti despre ceva de genul acesta des, înseamnă că nu mai iubeşte viaţa alături de tine.

 

7. Te simţi mai singură cu el, decât fără el


Dacă simţi acest lucru, înseamnă că relaţia e aproape de final. Dacă te simţi singură relaţie, sigur aceasta nu va putea fi salvată doar de tine.

 

8. Discuţiile dintre voi sunt forţate


Se întâmplă tot mai des să nu aveţi ce discuta şi să trebuiască să îl interoghezi pentru a scoate ceva de la el? Un om care nu e fericit în relaţie, în general, nu va dori să vorbească cu partenerul său mai mult decât trebuie.

 citeste și
SQL exec time = 2.5205290317535