August 13, 2019
TOP 8 vedete autohtone care au devenit mămici în 2019!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anul 2019, cel al Mistrețului, a devenit un an îmbelșugat pentru mai multe reprezentante de sex frumos din showbiz-ul autohton. Barza a venit în vizită la opt dintre ele, aducându-le în dar minunea mult așteptată. Unele dintre ele au devenit pentru prima oară mămici, altele, mai au și alți pici acasă, cert este faptul că toate au fost extrem de fericite când au aflat că vor deveni mame.

Și noi ne bucurăm foarte mult pentru fiecare dintre ele, de aceea, am hotărât să facem un top cu vedetele de la noi care au devenit în acest an mămici. 

 

Bloggerița Cristina Gheiceanu a devenit mămică în a șasea zi a lunii martie. Aceasta a adus pe lume o fetiță pe care a numit-o Adela

 

 

Cu două zile mai târziu, chiar de Ziua Internațională a Femeilor, pe opt martie, a devenit mămică prezentatoare TV Djulieta Ardovan. Aceasta a născut o fetiță minunată, pe care a decis împreună cu soțul, să o numească Ligia, un nume deosebit și sonor. 

 

 

Tot în prima luna de primăvară, a devenit mămică prezentatoarea TV, Vlada Cerbușcă. La fel ca și celelalte mămici, Vlada a adus născut o fată. Jurnalista împreună cu soțul său, Tudor Mardari, i-a dat un nume neobișnuit fetiței lor - Naomi.

 

 

În luna aprilie, pe data de 23, barza a trecut în vizită pe la bloggerița autohtonă Mariana Stîngaci, aducându-i în dar acesteia o fetiță frumușică, pe care bloggerița a decis să o numească Otilia. 

 

 

O altă prezentatoare de televiziune de la noi din țară, Inesa Voscoboinic, a născut de asemenea, o fetiță. Este primul copil al prezentatoarei. Micuța și-a făcut apariția pe 15 mai. Părinții i-au ales acesteia numele Priya. 

 

 

Cu o zi mai târziu, pe 16 mai a apărut pe lume bebelușul prezentatoarei TV Daniela Ciocanu. Daniela și Victor au devenit părinți de fetiță, pe care au ales să o numească  Miranda. 

 

 

În aceasta vară, prezentatoarea TV Sofia Obada a devenit și ea în premieră mămică. Aceasta a născut o fetiță și a numit-o Letiția

 

 

Olesea Sveclă și Anatol Durbală au devenit părinți pe 12 august 2019. Ei au adus pe lume un băiețel perfect sănătos, de 3,9 kg. Este cel de-al doilea copil al cuplului, ei mai având o fetiță pe numele Casandra, în vârstă de doi anișori și jumătate. 

 

Realizat de: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81652569770813