Octombrie 11, 2018
Top 8 fetițe celebre de la noi din țară!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În întreaga lume, pe data de 11 octombrie este sărbătorită Ziua Internațională a Fetițelor. Iar cu această ocazie am hotărât să facem un top în care să includem acele fetițe care sunt extrem de cunoscute pe meleagurile moldave, pentru talentul, devotamentul și carisma pe care o au ele. Să vedem care sunt acestea. 

 

Ionela Țăruș

Renumita dansatoare din Moldova a cucerit inimile tuturor încă de pe timpurile când era extrem de mică. Mișcările ei plastice și gustul estetic au adus-o la culmile succesului. Ionela a devenit una din cele mai cunoscute dansatoare din Republica Moldova. Și, chiar dac-a plecat departe de casă, mutându-se cu familia în Londra, noi o așteptăm pe Ionela cu brațele deschise acasă. 

 

 

Eva Timuș

Eva are o voce de nedescris. A devenit cunoscută după ce a participat la un concurs vocal din Rusia. Recent, tânăra interpretă a participat la concursul Vocea României. Jurații au rămas încântați de abilitățile vocale ale Evei.

 

 

Amelia Uzun

Fiica celebrului muzician de la noi din țară, Valentin Uzun și a cântăreței de operă Ana Cernicova, face furori în întreaga țară, dar și peste hotarele ei. Micuța Amelia are un talent înnăscut și întreaga lume-i apreciază abilitățile vocale și prezența scenică. E o adevărată bombonică extrem de talentată care, suntem siguri, va avea un viitor strălucit. 

 

 

 

Cleopatra Stratan

A devenit cunoscută de la vârsta de trei anișori, când cu ajutorul tatălui ei, Pavel Stratan, a lansat primul său album. Ea devenise cea mai cunoscută fetiță nu doar din Moldova dar și o lume întreagă știa de ea. În prezent, Cleopatra are vârsta de 16 ani și s-a relansat în muzică. Succesul ei este spectaculos.

 

 

Iulia Teleucă

Este micuța interpretă de la noi din țară care are o voce îngerească. Ea participă la nenumărate concursuri și le reușește pe toate. Are în palmaresul său o mulțime de premii pe care le păstrează ca ochii din cap. A participat la concursul Next Star din România, și i-a fermecat pe jurații acestui concurs. 

 

 

 

Andreea Bostanică

Cântă, face vlogging, dansează și este cu adevărat o fire creativă. Are o mulțime de urmăritori pe pagina sa de Youtube. Andreea Bostanică este un copil talentat și apreciat pentru tot ceea ce face. 

 

 

 

Adelina Iordachi

Laureata multor concursuri și festivaluri de la noi din țară, dar și din străinătate, Adelina Iordachi cântă și-i încântă pe toți. Reușește cu brio să îmbine școala și hobby-urile. 

 

 

Iuliana Beregoi

Una din cele mai celebre fetițe de la noi din țară, Iuliana beregoi, este un adevărat fenomen ale timpurilor noastre. Micuța interpretă a lansat câteva clipuri muzicale, are peste 500 mii de abonați pe pagina de Youtube și o mulțime de fani. Iuliana este adorată de generația nouă, ea devenind un adevărat idol pentru ei. 

 


Realizat de: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1322910785675