Septembrie 14, 2022
Top 7 cele mai sofisticate rujuri pentru toamnă
Vara folosesti cel mai des balsamuri de buze sau gloss, dar toamna te orientezi catre rujurile mai pigmentate, in nuante mai intense si sofisticate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atunci cand porti un ruj intr-o nuanta interesanta, aproape ca nici nu mai e nevoie sa folosesti alte produse de machiaj – sau poti folosi doar mascara pentru a-l lasa sa fie cu adevarat in centrul atentiei. Toamna se poarta nuantele „picante”, intense si pasionale, asa ca pentru mine a inceput sezonul rujurilor! Ador tot spectrul de culori – de la nude-uri bogate, pana la rosu burgundy.

1. Culoarea vinului

Desi intens, acest rosu cu tente maronii mi se pare mai usor de purtat decat un rosu clasic, si cred ca avantajeaza orice nuanta de ten. Este bogat, expresiv si seducator, nuanta perfecta pentru a completa o tinuta de toamna, fie ca mergi la birou sau in oras.

2. Nude bej

E ceva foarte sofisticat si gratios la un ruj nude, cu subtonuri bej. In opinia mea, arata bine in orice sezon, dar toamna este foarte flatant atunci cand il combini cu un creion contur cu o nuanta mai inchisa. Avantajul e ca se potriveste pentru orice ocazie si iti permite un machiaj al ochilor mai elaborat.

Bobbi Brown Luxe Defining Lipstick

3. Nude „condimentat”

Daca nude-urile foarte deschise nu sunt pentru tine, iti recomand unul mai picant, cu subtonuri de teracotta. Este maroniu si rosiatic in acelasi timp, dar e purtabil in orice moment al zilei si avantajeaza pe oricine. Personal, cred ca texturile mate sunt mai sofisticate pe timp de toamna.

Revolution Powder Matte Lipstick - Spice | ASOS

4. Caramel

Toate marourile sunt acum in trend, insa cele calde, ce amintesc de nuanta caramelului, sunt cele mai delicioase si complimenteaza cam toate nuantele de ten. Arata minunat impreuna cu un machiaj al ochilor maroniu, pentru un look monocromatic.

5. Maro inchis

Daca nu toamna, atunci cand? Acest maro intens e preferatul meu pe timp de toamna, si e singurul sezon in care il port, de obicei in combinatie cu un machiaj maro-burgundy al ochilor. Trebuie sa recunosti, acest ruj este seducator si iti ofera instant un boost de incredere.

Collistar Rossetto Unico® Lipstick Full Colour - Perfect Wear ruj de lux

6. Rosu clasic

Acest rosu aprins va fi mereu sofisticat, in orice sezon, insa nu puteam sa-l las deoparte toamna aceasta. Vara port nuante de rosu mai „cuminti”, cum ar fi cel cireasa, de obicei sub forma de balsamuri hidratante. Insa acum e sezonul potrivit pentru mai multa intensitate, asa ca iti recomand sa stergi de praf rujurile rosii ca focul.

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream Lipgloss

7. Roz lila prafuit

Daca nu poti sa renunti la nuantele delicate de roz, iti recomand aceasta varianta intriganta, cu subtonuri de lila prafuit. Poti adapta intensitatea in functie de tonul pielii tale – cu cat ai pielea mai deschisa la culoare, cu atat mai „stearsa” trebuie sa fie nuanta. Insa si un lila intens ti se va potrivi, depinde de tine cata „drama” vrei sa creezi.

NYX Professional Makeup Suede Matte Lipstick ruj mat

Sursa - andreearaicu.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1208639144897