Septembrie 06, 2019
Top 5 reguli pe care trebuie să le faci ca buclele să reziste
Descoperă cinci secrete care te ajută să obții bucle frumoase și rezistente, indiferent de structura părului tău.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Folosește produse speciale

În primul rând, părul are nevoie de protecție termică. De asemenea, este necesar să folosești un produs pentru fixare, astfel încât, buclele să se mențină mai mult timp. Dacă ai părul drept, vei avea nevoie de o loțiune lichidă pentru fixare. Dacă dorești să ai rezultate de durată, e nevoie să-l aplici înainte de a ondula fiecare șuviță.

 

 

Temperatura 

Cea mai sigură metodă prin care te asiguri că părul tău păstrează forma ondulată este aceea de a-i schimba umiditatea și temperatura atunci când îl ondulezi. Iar acest lucru se întâmplă când părul trece de la ud la uscat și de la fierbinte la rece. Ondularea prin uscare este varianta cea mai blândă pentru părul tău, iar rezultatele sunt de durată, dar trebuie să aștepți mai mult timp. Nu folosi niciodată ondulatorul pe părul ud, pentru că îți vei deteriora părul. 

 

 

Șuvițele trebuie să se răcească

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le facem când folosim ondulatorul este de a elibera imediat șuvița ondulată. Părul trebuie să se răcească, căci în caz contrar, acestea se vor întinde foarte repede. După ce ondulezi fiecare șuviță, folosește clame sau agrafe pentru a o prinde sub formă spiralată la nivelul scalpului. În acest fel, buclele tale vor rezista de două ori mai mult.

 

 

Bigudiurile electrice

Dacă vrei bucle în stilul Hollywoodian, atunci nu ai decât să optezi pentru bigudiurile electrice. Acestea trebuie lăsate pe păr nu mai mult de 20 de minute. Părul trebuie să se răcească pentru un efect special, și pentru a rezista mai mult. Vei avea nevoie de mult timp, pentru a arăta la final impecabil. Iar după ce coafura va fi gata, nu ai decât să o fixezi.  

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0952219963074