Septembrie 13, 2018
Top 5 legume care te ajută să slăbești
Aceste cinci legume sunt bogate în nutrienți, îți vor ajuta să menții o alimentație sănătoasă și nu te vei îngrășa de la ele. Totodată, aceste cinci legume, conțin proteine și fibre și îți oferă senzația de sațietate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Porumbul

Pe timpul verii, porumbul fiert sau copt te va ajuta să menții un mod de viață sănătos și sățios. În timpul rece al anului, poți consuma boabele dulci de porumb în conservă, care completează perfect salatele. Este bine să consumi cât mai des porumb pentru că este bogat în nutrienți, ține de foame și conține proteine. 

 

Broccoli

Leguma care se înrudește cu varza și conopida, conține nutrienți esențiali, fibre și proteine, dar și antioxidanți care te protejează de boli. Această legumă este foarte bună pentru menține sănătatea tractului digestiv. 

 

Spanacul

Spanacul este bogat în vitaminele B și C și conține mult acid folic. Este bogat în proteine. Se gătește simplu și este foarte gustos. 

 

Mazărea

Mazărea conține multă vitamina A, este o sursă bună de potasiu și fibre În afară de mâncarea tradițională de mazăre, o poți include în salate, paste, orez etc.

 

Varza de Bruxelles

Conțin potasiu, vitamina A, vitamina K și fibre. Îl poți folosi atât în salate cât și îl poți găti la cuptor. Se coace rapid și are o mulțime de beneficii pentru sănătatea ta. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1160624027252