1. Dorința de a-l schimba pe partener
Ceea ce iniÈ›ial noi am adorat în partener, sau ceea la ce noi nu am atras atenÈ›ie iniÈ›ial, cu timpul ar putea deveni pentru noi o povară, È™i noi avem tendinÈ›a de a încerca să ne schimbăm partenerul după placul nostru. În asemenea condiÈ›ii, noi nu o să-l iubim pe însăși pe partener, ci felul în care noi dorim să-l vedem. IniÈ›ial el ar fi putut accepta jocul, însă, mai devreme sau mai târziu, el va redeveni ceea ce a fost odată.
2. Să crezi că partenerul trebuie să te facă fericită
Uneori se întâmplă că fiecare din noi crede că fericirea va veni atunci când se va schimba ceva în viaÈ›a ta. Noi credem că începând o relaÈ›ie, È™i găsindu-ne marea iubire, toate problemele din viaÈ›a noastră vor dispărea. Poate că-n prima perioadă eÈ™ti È™i te simÈ›i fericită, însă, odată ce aÈ™teptările se ciocnesc cu realitatea È™i ele nu corespund, atunci apar regretele, sentimentele de tristeÈ›e È™i de disperare. Noi trebuie să găsim fericirea în noi înÈ™ine, să nu depindem de oamenii din jur, pentru că, în caz contrar, suferinÈ›a ar putea fi dublă.
3. Să crezi că el trebuie să-È›i citească gândurile
Pentru a evita traumele, trebuie să-i cuvintezi bărbatului de ce ai nevoie. El nu este magician, el nu știe ce zace-n capul unei femei.
4. Să nu-i zici ce vrei în aÈ™ternuturi
Pentru multe dintre femei, cel mai important lucru este să cucerească È™i să-È™i satisfacă bărbatul. Dar acest lucru face ca partenerul să creadă că tu nu ai dorință È™i că nu iniÈ›iezi partida de sex. Acest lucru ar putea să-l facă pe partener să nu-È™i dorească sex, pentru că nu va primi nimic nou de la aceste partide. Pentru ambii parteneri ar fi mai bine ca să se comunice în relaÈ›ie, astfel ca, să fie clar ce-È™i doresc ambii parteneri.
5. Să îl mustri prin intermediul tăcerii
În asemenea situaÈ›ii, am putea crea impresia partenerului că n-avem nevoie de el, că-l evităm È™i că nu ne pasă. Partenerul se poate simÈ›i frustrat, È™i îÈ™i va dori să iasă din acest cerc vicios.