Ianuarie 23, 2018
TOP 5 forme de scris de mână
Pe 23 ianuarie întreaga lume sărbătorește Ziua Scrisului de Mână. Ziua Internațională a scrisului de mână ne reamintește că deși trăim într-o lume a ecranelor și a butoanelor, tot ar fi păcat să ne pierdem o asemenea abilitate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi


Specialiștii spun că una dintre cele mai eficiente metode de a învăța ceva este să scrii informațiile de mână.Scrisul de mână este o unealtă care oglindește caracterul uman. De-a lungul timpului, s-a dezvoltat această știință a studierii scrisului de mână pentru a trasa și a înțelege cât mai bine trăirile, gândurile, dar și comportamentul oamenilor. Potrivit ultimelor studii realizate de oamenii de știință, fiecare literă scrisă de mână scoate la lumină o latură a caracterului uman.

 

 

Va propunem Top 5 conform mărimii scrisului de mână. În care dintre ele vă regăsiți și voi?

 

1. Scris foarte mic

Scrisul foarte mic indică o personalitate artistică. Oamenii cu acest tip descris intră în detalii în orice fac. În general se specializează într-un singur domeniu. Au un singur scop în viaţă şi nu îşi irosesc timpul sau energia în alte activităţi.

 

2. Scris mic

Scrisul mic indică un intelectual şi o persoană educată cu un simţ ascuţit al observației. Aceşti oameni sunt meticuloşi şi metodici şi se descurcă bine în viaţă.

 

3. Scris mediu

Această este caracteristica persoanelor metodice şi echilibrate cu o minte sănătoasă. Sunt mai potrivite în afaceri decât în acordarea unor servicii. Au capacitatea de a reține mai rapid şi se pot descurca mai uşor, deşi pot avea deficienţe educaționale.

 

4. Scris mare

Au o minte activă. Oamenii cu acest tip de scris sunt afectuoşi, de încredere şi îi pot influenţa pe cei din jur. Foarte vorbăreţi, dacă se concentrează mai mult asupra propriilor acţiuni, pot excela uşor.

 

5. Scris foarte mare

Aceşti oameni se simt importanţi. Nu pot suporta criticile, de aceea au succes întotdeauna.

 

Așadar, scrisul este un gest spontan si instinctiv, a carui indentitate nu se pierde in timp. Optați cât mai des pentru scrisul de mână, ca să vă accentuați personalitatea!



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.9646191596985