Iunie 24, 2019
TOP 5 băuturi răcoritoare pe care să le faci la tine acasă!
Ne-a învăluit pe toți canicula din această vară, temperaturile sunt exagerat de mari și tot ce ne rămâne este să ne răcorim cum știm noi mai bine. Băuturile răcoritoare sunt cele mai bune în acest sens. Pentru a le savura, nu e nevoie să mergi într-un local, căci le poți gusta și prepara chiar la tine acasă. Ți-am pregătit top 5 băuturi răcoritoare, ca la carte, pe care să le faci de unul singur. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Frappe

Dimineața începe cu... o cafea. Însă, atunci când te topești de căldură, n-ai fi vrut să consumi ceva fierbinte, de aceea, poți bea un frappe. Vei avea nevoie de un blender, unde vei pune cafea instant, gheață, lapte rece, zahăr (opțional), înghețată și apă. După ce vei obține o textură cremoasă, toarn-o în pahar.  La final, adaugă cuburi de gheață și înghețată.

 

 

Smoothie

Smoothie-urile nu numai că sunt delicioase și pufoase ci mai sunt și răcoritoare. În zilele toride de vară, nu prea ai chef de a mânca mult, iar un smoothie este pe lângă toate și hrănitor. Smoothie are la bază iaurt, lapte sau suc de fructe integral. Componenta principală, care dă și savoare și valoare nutritivă băuturii este fructul făcut piure adăugat în smoothie.

 

 

Mojito 

Sună exotic, însă îl poți prepara și tu: pune într-un pahar puțin suc de lime, zahăr și mentă. Pisează amestecul, astfel încât menta să își lase aroma, fără a strivi frunzele. Adaugă apoi apă minerală și amestecă cu o linguriță pentru a dizolva zahărul. Adaugă rom și cuburi de gheață. Răcoritor!

 

 

Fresh

Probabil cea mai simplă și gustoasă băutură răcoritoare este fresh-ul. Acesta este preparat ușor, din sucuri naturale sau fructe proaspete, ingridiente care te vor vitaliza pentru o zi întreagă. Tot ce trebuie să faci este să storci fructele tale preferate, cele care lasă zeamă, și să adaugi gheață. 

 

Limonada cu lămâie și castraveți

Limonada cu lămâie și castraveți este o băutură inedită și foarte delicioasă! Vei avea nevoie de câțiva castraveți, pe care îi vei pune în blender cu o cană de apă. Sucul obținut trebuie dat printr-o sită fină și adaugat într-un ulcior împreună cu sucul de lămâie. Se poate de adăugat sirop de zahăr, frunze de mentă și cuburi de gheață!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 7.3940510749817