Noiembrie 26, 2018
TOP 4 idei de curățare eficientă a tenului!
Pentru a avea un ten perfect, ai nevoie de o îngrijire eficientă. Noi îți propunem top 5 idei de curățare a tenului, care îți vor ajuta să ai fața curată, proaspătă și minunată!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Strugurii

 Strugurii conțin vitamina C, care este recunoscută pentru stimularea produției de colagen, proteina ce oferă pielii elasticitate și un aspect tânăr.

Pisează bine câteva boabe de struguri într-un bol mic. Înmoaie o dischetă din bumbac în sucul obținut și aplică pe față și gât. Lasă să acționeze până când se usucă, apoi clătește-te cu apă rece și tamponează pielea cu un prosop uscat. 

 

 

 

Oțetul de mere

Unul dintre cele mai importante beneficii ale oțetului de mere este acela de a echilibra pH-ul pielii. În același timp, reduce acneea, elibereazp porii și ajută pielea să se mențină hidratată. Dar pentru că are o aciditate mare, în jur de 9 grade, oțetul de mere din comerț nu se aplică niciodată nediluat pe piele! Amestecă o parte de oțet cu două părți de apă pentru a-l dilua. Aplică pe tenul curat folosind o dischetă din bumbac, apoi folosește o cremă hidratantă. Oțetul de mere curăță porii în profunzime, prevenind formarea comedoanelor și punctelor negre.

 

 

Uleiul de măsline

Uleiul de măsline este excelent pentru curățarea tenului în profunzime. Este intens hidratant, are proprietăți antioxidante și grăsimi benefice omega 3 care vindecă pielea iritată. 

Aplică ulei de măsline pe ten, lasă să acționeze timp de 30 de secunde, apoi șterge folosind un prosop curat înmuiat în apă caldă. Clătește-te cu apă călduță și șterge-te cu un prosop uscat. 

 

 

Uleiul de cocos

Uleiul de cocos are proprietăți antibacteriene și antifungice, este intens hidratant și are capacitatea de a dizolva orice urmă de farduri sau murdărie. Dar nu este recomandat să-l folosești dacă ai tenul acneic pentru că are o consistență grasă. 

Aplică o cantitate mică de ulei de cocos pe față (aproximativ cât două boabe de mazăre). Lasă să acționeze timp de 30 de secunde. Pune pe față un prosop înmuiat în apă caldă, care are rolul de a deschide porii. Așteaptă în jur de 15-30 de secunde, apoi șterge tenul cu grijă folosind prosopul umed.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0593545436859