Noiembrie 28, 2018
TOP 4 greșeli pe care le faci în viața de cuplu înainte de culcare
După o zi aglomerată la locul de muncă, când vii acasă uiți de toate. Cu toții ne-am fi dorit să uităm de probleme odată ce am intrat pe ușa casei, să-l cuprindem pe partenerul de viață și să ne topim în dragoste. Nu de fiecare dată însă, o facem. Pentru ca viața de cuplu să meargă bine, trebuie să nu săvârșiți următoarele greșeli înainte de culcare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Certuri înainte de culcare

O regulă nescrisă spune că partenerii de cuplu nu trebuie să se culce niciodată supăraţi. Aşadar, orice problemă aţi fi avut pe timpul zilei, este bine ca seara să o daţi uitării şi să vă culcaţi îmbrăţişaţi. Totodată, evitaţi discuţiile lungi duse până la miez de noapte.

 

Stai pe rețelele de socializare când eşti în pat

În cursul zilei ai tot timpul să vorbeşti la telefon sau să trimiţi mesaje. Lucrurile ar trebui să se schimbe atunci când intri pe ușa casei și partenerul tău te așteaptă cu nerăbdare. În timp, acest obicei poate să devină deranjant și iubitul tău o să îți reproșeze asta sau o să se îndepărteze de tine.

 

 

Privești filme 

O zi lungă și obositoare la muncă poate să aibă și alt final în afară de cel în care stai la televizor și ronțăi ceva. Emisiunile tale preferate pot să aștepte, dacă partenerul tău are plăcerea să te scoată în oraș sau, și mai bine, să petreceți o noapte în dormitor! 

 

 

Citești şi nu îi acorzi atenţie iubitului

Dacă îți place să citești înseamnă că ești o femeie intelectuală și nu avem nimic de reproșat în legătură cu asta. Totuși, dacă faci asta în fiecare seară, ar putea să devină deranjant. O să te prindă atât de tare firul poveștii, o să îți neglijezi partenerul și o să uiți să mai trăiești viața în doi. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6378009319305