Martie 13, 2019
TOP 3 cei mai răi soți conform zodiacului
Reprezentanții a trei zodii din întregul zodiac sunt pe adevăratelea, soți monstruoși. Ei pot fi bărbați excepționali, foarte buni prieteni, și oameni de încredere, însă de prea puține ori aceștea pot deveni și soți buni.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Săgetător

Pentru reprezentanții acestei zodii, familia niciodată nu va fi pe primul loc. Pentru ei, mult mai important este să se realizeze pe plan profesional, sau să-și satisfacă poftele interioare. Au nevoie mereu să fie înconjurați de oameni noi, sunt aventurieri, caută perepeții și se plictisesc extrem de rapid. Cât n-ai fi tu de bună, mereu își vor dori să găsească altceva, nu pentru că tu nu i-ai satisface necesitățile, ci pentru că așa e firea lui. Săgetătorii sunt mereu în căutarea aventurilor și sunt flămânzi de tot ce-i nou. 

 

 

Berbec

Berbecii se tem de relații, mai ales de cele serioase care duc spre ceva mai mult. Pentru acest pas ei au nevoie de maturitate și de compromis. Sunt extrem de capricioși și egoiști. Mai mult ca atât, nu oricine va rezista să fie alături de acești oameni, dat fiind faptul că sunt foarte spontani și impulsivi. Dacă lor ceva nu le place, ei pur și simplu pot să plece. Fii sigură că vinonată mereu vei fi doar tu, cel puțin, așa vor crede ei.

 

 

Gemeni

Cei mai mulți amăgitori și înșelători din toate cele 12 zodii sunt gemenii. Aceștia sunt foarte schimbători, azi te iubesc, mâine te urăsc. Chiar dacă sunteți împreună de ceva timp, niciodată nu poți ști ce-i va trece prin cap reprezentantului acestei zodii. El poate pur și simplu să dispară, să nu-ți răspundă la apelurile telefonice, și să se comporte ca și cum nu v-a unit nimic și niciodată. Bărbatul din zodia Gemeni urăște să-și asume responsabilitatea, și nu se implică în treburile casnice și în educarea copiilor. La ce-ți mai trebuie așa soț?

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3562994003296