Ianuarie 22, 2019
De ziua popcornului, top 10 vedete care-l adoră
Popcornul împlinește astăzi 388 de ani! Floricelele de porumb sunt considerate cea mai populara gustare din toata lumea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De-a lungul timpului, acestea au fost servite în diferite forme: simple, cu sare, cu arome diverse, cu ciocolată sau chiar caramelă.TotuÈ™i, se presupune că această gustarică a apărut mult mai devreme. Peruanii de acum 6.700 de ani obiÈ™nuiau să consume porumb, È™i mai ales, floricele. Porumbul a ajuns în America de Sud cu 1000 de ani mai devreme decât se estimase. Termenul de popcorn, ceea ce în traducere ar însemna porumb pocnit, a aparut în anul 1848. În acea perioadă, gustarea se bucura de multa popularitate. În 1970, generalul Mills obÈ›ine patentul pentru prima pungă de floricele de făcut la cuptorul cu microunde. Acum majoritatea dintre noi aÈ™a È™i prepară popcorn-ul. Personalitățile care de-a lungul timpului au mâncat popcorn au fost: Abraham Lincoln, Karl Marx, Charles Dickens, Oscar Wilde, Charles Darwin, Thomas Edison. Chiar È™i Regina Victoria a Marii Britanii a mâncat floricele.

În zilele de astăzi majoritatea dintre noi adoră această gustare, mai les în timpul vizionării unui film. Vă propunem poze cu vedetele mancând pop-corn.

 

 Pique and Shakira

 

Olivia Wild

 

Cameron Diaz

 

Charlize Theron

 

Mariah Carrey

 

Selena Gomez

 

Michael Jackson

 

Rihanna

 

Nicolas Cage

 

Steven Tyler

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8173942565918