Iunie 20, 2019
TOP 10 curiozități despre actrița Nicole Kidman
Una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la Hollywood, Nicole Kidman, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Vedeta de cinema împlinește frumoasa vârstă de 52 de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. S-a născut în Hawaii, chiar dacă părinții acesteia sunt australieni. La doar trei ani, ea împreună cu părinții au revenit în Sydney, Australia. Tatăl actriței era biochimist şi psiholog, iar mama, profesor la şcoala de asistente.

 

 

2. În copilărie mergea la pescuit. Acest obicei Nicole îl practica împreună cu bunicul său. De mic copil, Nicole facea cursuri de actorie și balet. De balet a fost îndrăgostită mult timp. Abia când a devenit matură, i-a plăcut cu adevărat actoria. 

 

 

3. A făcut cursuri de kinetoterapie. Avea doar 17 ani când mama sa a fost diagnosticată cu boala crâncenă - cancer. Pentru a o ajuta pe ea, atât din punct de vedere moral, cât și financiar, Nicole Kidman a început aceste cursuri.

 

 

4. Cartea preferată este "La răscruce de vânturi" de Emily Brontë. În ziua nunții cu cel de-al doilea soț, acesta i-a dăruit originalul acestei cărți, care l-a costat 200.000 de dolari.

 

 

5. Cea mai bună prietenă a actriței este australianca Naomi Watts. Cele doua s-au cunoscut la filmările unui spot publicitar, pe când încă nu era niciuna dintre ele celebră. Nicole avea pe-atunci șaisprezece ani. 

 

 

 

6. Scrie nuvele în timpul liber. această pasiune o are din adolescență. Actrița speră că vreodată aceste nuvele vor fi publicate. 

 

 

7. Prima declarație după ce a divorțat de Tom Cruise a fost: „Acum pot să port tocuri!" Actrița era cu zece centimetri mai înaltă decât celebrul actor de la Hollywood, de aceea, în perioada în care Nicole era soția lui Tom, aceasta a renunțat la tocuri. După ce și-au spus adio, Nicole Kidman din nou a început să poartă tocuri. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1058540344238