August 30, 2019
Top 5 cele mai bune filme cu Cameron Diaz!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița de comedie de la Hollywood, Cameron Diaz își sărbătorește astăzi, 30 august, aniversarea. Starul, care în acest an a anunțat că se retrage din industria cinematografică, împinește vârsta de 47 de ani.

Chiar dacă nu se va mai filma niciodată în filme, are în spatele său zeci de pelicule cinematografice care merită reprivite, căci sunt cu adevărat bune, hazlii și chiar profunde. Cu prilejul aniversării actriței, ți-am pregătit un top cu cele mai bune filme în care s-a filmat vedeta de la Hollywood. 

 

 

The Mask

(1994)

Filmul The Mask, este de altfel, primul film în care s-a filmat haioasa blondină de la Hollywood. Apariția ei în rochia de tip bandage de culoarea roșie, a stârnit emoții de-o intensitate nebună în inimile bărbaților. Regizorii și producătorii de la Hollywood, după apariția în acest film au chemat-o pe Cameron în zeci de filme. A avut un rol mic, fiind prietena personajului Stanley Ipkiss, care se metamorfoza din tipul timid în tipul cu mască verde, jucat de către Jim Carey. Acest rol jucat de Cameron Diaz, chiar dacă a fost mic, a intrat în tipare.  

 

 

There's something about Mary

(1998)

 În acest film, Cameron Diaz interpretează rolul lui Mary Jenson, o tânără "cu lipici" care înebunește orice bărbat. Ted, este îndrăgostit de ea lulea, de la vârsta de 17 ani, dar fără succes, pentru că Mary avea un alt iubit. Peste zece ani, la fel de mort după ea, Ted vrea să o întoarcă pe Mary, care acum este și mai frumoasă ca-n adolescență. Filmul este o comedie romantică care are foarte multe situații hazlii, iar ele se vor tine lanț. 

 

 

Vanilla Sky

(2001)

Alături de faimoșii actori de la Hollywood precum, Tom Cruise și Penelope Cruz, Cameron a jucat în filmul Vanilla Sky. Rolul ei era unul negativ, ea fiind prietena protagonistului principal, chipeșul și bogatul David Aames, care este jucat de către Tom Cruise. Pentru că iubitul ei se îndrăgostește instantaneu de o altă femeie, eroina lui Cameron Diaz decide să se răzbune. De-aici începe adevărata drama a eroului principal, care din răzbunarea iubitei lui, își pierde identitatea, și la propriu și la figurat. 

 

 

The Hollyday

(2006)

Cu siguranță ai privit nu o singură dată această comedie romantică. Are gustul sărbătorilor de iarnă și te duce într-o lume de poveste. Cameron Diaz joacă rolul Amandei, care este o femeie de succes și totu-i merge bine, până când iubitul ei decide să se despartă de ea chiar în ajunul sărbătorilor de iarnă. Depresată și rănită, Amanda decide să facă o schimbare radicală în viața ei, cel puțin în vacanța de Crăciun. Cu această ocazie, decide să facă schimb de case, cu o fată pe numele Iris (Kate Winslet) care locuiește în Anglia. Această schimbare le dă lumea peste cap ambelor femei, în sensul bun al cuvântului. Ele întâlnesc câte un bărbat, de care se îndrăgostesc și au parte de o poveste de dragoste minunată.

 

 

What happens in Vegas

(2008)

Unul din cele mai hazlii filme în care apare ca eroină principală Cameron Diaz, este filmul What happens in Vegas. Ea joacă rolul lui Joy care pleacă în Las Vegas, se îmbată lulea, îl cunoaște pe Jack (Ashton Kutcher), cu care se trezește într-o dimineață mahmuri și... căsătoriți. După ce se dezmeticesc, cei doi își dau seama că au câștigat o imensa suma de bani într-un cazino și că trebuie să o împartă cumva înainte de a-și vedea fiecare de viața lui. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.80739784240723