Martie 01, 2019
TOP 10 cămeși femeiești în vogă în primăvara 2019!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cămeșile sunt un element nelipsit în garderoba oricărei femei. Dat fiind faptul că afară oficial este primăvară, trebuie să cunoști ce tipuri de cămăși vor fi actuale în primăvara acestui an. Dungile, carourile, imprimeurile florale sunt în tendințe în sezonul primăvară-vara 2019. Să vedem câteva modele de cămăși în trend. 

 

Cămeșile cu animal print în primăvara anului 2019, se bucură de un succes deosebit. Vei arăta ca o adevărată vampă dacă vei asorta această cămeșuică cu o fustă neagră sau cu o pereche de pantaloni de piele. Nu te sfii să porți imprimeu de leopard, căci în 2019, acesta este extrem de popular. 

 

Drăguțe, stilate și foarte confortabile, cămășile de tip pijama îți vor prii bine în această primăvară. Dacă ai burtică și ți-ai fi dorit să o ascunzi, atunci acest tip de cămașă îți va fi de folos. Te vei simți confortabil și foarte specială. Se va combina de minune această cămașă cu o pereche de pantaloni skinny și cu pantofi de tip stiletto. 

 

Cămașa de blugi te va salva de la monotonie. Acest tip de cămașă îl poți purta atât cu ghete, cât și cu o pereche stilată de pantofi. Dacă vei opta pentru o cămașă de blugi și o pereche de pantofi de tip stiletto cu animal print, vei fi o bombă a stilului. Ambele elemente sunt în vogă în această primăvară. 

 

Dungile sunt extrem de populare și în acest sezon. Dacă vrei să arăți stilat și totodată sobru, nu ai decât să alegi o cămașă cu dungi, care va căpăta un loc aparte în garderoba ta. Cu o asemenea cămașă poți merge și la oficiu, și la un eveniment. Nu vei da greș. 

 

Culoarea fucsia în acest an este în vogă. Nu în zadar multe celebrități de la premiile Oscar 2019, au ales să defileze pe covorul roșu în ținute anume de această nuanță. Cămașa de mătase de culoarea fucsia este o alegere perfectă pentru primăvara 2019. Cu ajutorul ei, orice look va deveni cochet, special și primăvăratic.  

 

Cămașa cu carouri, se pare că nu va mai ieși niciodată din modă. În primăvara anului 2019, este la fel de actuală ca și îîn anii trecuți. O poți combina cu orice-ți trece prin cap, atât cu denim cât și cu piele, și vei arăta foarte stilat. Alegerea îți aparține. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93817067146301