Iunie 24, 2019
TOP 10! Află unde își petrec vacanța celebritățile din lumea întreagă!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vremea frumoasă și apele mărilor chemătoare și pline de răcoare, le-au motivat pe vedetele de la Hollywood, și nu numai, să-și părăsească locuința, și să plece în vacanță. Banii le permit, dar și gândurile la mare nu-i poare opri, căci sezonul estival este în toi, așa că, au plecat cu viteza gândului în vacanțe, pentru a se relaxa și pentru a se distra din plin. Să vedem unde își petrec vacanțele vedetele din întreaga lume. 

 

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au plecat în vacanță în Saint-Tropez. Cei doi se odihnesc la maximum pe țărmul Mării Mediterane, în una din cele mai renumite stațiuni de pe Coasta de Azur. Fotbalistul a închiriat un iaht în valoare de 200 mii de dolari. Cu o săptămână mai devreme, Cristiano Ronaldo și familia lui s-au odihnit într-o stațiune turistică din Grecia. 

 

 

Un alt cuplu la fel de celebru este Romee Strijd și iubitul său, Laurens Van Leeuwen. Cei doi au ales să plece în vacanță pe o insulă superbă din Grecia - Zakintos. Modelul împreună cu iubitul său, se scaldă în apele mării Ionice, fac plajă și vizitează locuri pitorește de pe această insulă. 

 

 

Pantera neagră din lumea modellingului, Naomi Campbell a plecat în... Maroc. Modelul în vârstă de 49 de ani, a venit aici pentru a participa la câteva ședințe foto pentru revista Vogue Marea Britanie. Muncind din greu, aceasta a decis să rămână pentru câteva zile în vacanță, căci tare dor i-a fost de apele mării. 

 

 

Un alt model cu renume mondial, Alessandra Ambrosio a decis să se odihnească în acest an pe frumoasa insulă grecească Santorini. Fostul îngeraș de la Victoria's Secret se bucură extrem de mult de această vacanță miraculoasă. 

 

 

O altă destinație la fel de cunoscută și-a ales pentru vacanță și solista trupei Pussicat dolls, Nicole Scherzinger. Aceasta a plecat pe insula Capri, în Italia. Nicole este răsfățată de apele mării Tireniene și este fascinată de frumusețea peisajelor unice de pe-această insulă.  

 

 

Britney Spears recent a fost externată din clinica de psihiatrie. Pentru ca totul să fie bine, ea necesită multă relaxare, de aceea interpreta împreună cu iubitul său, Sam Asghari, care este cu doisprezece ani mai tânăr decât ea, au plecat în Miami, pentru a se odihni din plin împreună. Britney demonstrează tuturor cât de bine a slăbit, după ce a fost acuzată de către paparazzi că s-a îngrășat în timpul cât se trata în spitalul de psihiatrie. 

 

 

Tot în Statele Unite ale Americii a rămas și modelul Cindy Crawford. Având o locuință drăguță în Malibu, California, aceasta a ales să-și petreacă vacanța aici. Se bronzează și se relaxează, face tot ceea ce-i place. Kaia, fiica ei însă nu este alături de ea. Aceasta lucrează în plină forță la diverse proiecte, dar în scurt timp va evada și ea în vacanță, ce-i drept însă, nu se știe ce destinație va alege modelul. 

 

 

Tânăra mămică de la Victoria's Secret, Candice Swanepoel, a plecat pe continentul african, într-o vacanță de vis. A făcut această alegere în mod conștient, pentru a fi mai aproape de natură și de animalele spectaculoase din Kenia. Vedeta în vârstă de 30 de ani, a trăit în locuința unei familii locale, și s-a lăsat inspirată de peisajele miraculoase din acele locuri. Amintim că, modelul Candice Swanepoel s-a născut în Africa de Sud. 

 

Nu toate vedetele însă au ales să se odihnească pe plajele fierbinți, optând pentru o odihnă activă alături de membrii familiilor lor. Iată, spre exemplu, David Beckham și fiul său mijlociu Romeo, au plecat la Milano pentru a se relaxa ca între băieți. Cei doi au participat la un meci de fotbal, în calitate de spectatori. Senzațiile au fost tari! 

 

 

La fel în Italia a ales să meargă și celebra actriță de la Hollywood, Jessica Alba. Starleta a pornit în câteva excursii la Roma, lăsându-și de-o parte costumul de baie. Alături de ea în această călătorie au venit și membrii familiei sale, dar și drăgălașii ei copilași. 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96776151657104