Februarie 20, 2023
Tom Cruise și-a distrus fața cu operații estetice! De ce pare foarte «umflat» în unele poze
Nu doar femeile din industria cinematografică recurg la operații și intervenții de natură estetică, ci și bărbații. Tom Cruise (60 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, și-a făcut de-a lungul vremii mai multe retușuri, unele mai reușite...altele de-a dreptul catastrofale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Normal că nu mai arată ca la 20 de ani! Nimeni nu îi cere asta. Însă, Tom Cruise pare că nu vrea să accepte că a îmbătrânit. Deși arată extrem de bine pentru vârsta lui, actorul de la Hollywood se duce des la medicul estetician, potrivit surselor apropiate de star, pentru că își dorește să arate ca în tinerețe.

În 2021, Tom Cruise a șocat o lume întreagă cu apariția sa la un meci de baseball din San Francisco. La acea vreme, a venit cu fața vizibil umflată, deși nu se îngrășase deloc. Tatăl a trei copii a stârnit speculații că și-a făcut injecții cu acid hialuronic și botox, care temporar oferă un aspect de față tumefiată.

Are și transplant de păr

Așa arată în prezent Tom Cruise. Nu are niciun rid pe frunte (Foto: Gettyimages) 

Dawn Attewell, specialistă în proceduri estetice, a declarat pentru FEMAIL că aspectul șocant al lui Cruise a fost rezultatul „de umplere excesivă a ridurilor” și „umflare după procedură estetică”: „Adesea, procedurile chirurgicale, cum ar fi o lliftingul gâtului, combinat cu alte intervenții, ar putea crea acest tip de umflătură în aceste zone”.

Așa arăta în tinerețe (Foto: GettyImages) 

Pe lângă asta, Tom Cruise, care are o avere de 520 de milioane de dolari, și-ar fi făcut și un transplant de păr, dar și mai multe tratamente de întindere a pielii. În cele mai noi apariții oficiale ale sale, actorul din Top Gun are părul lung și buclat, însă fața lui pare în continuare un pic umflată în anumite zone.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.9362542629242