Mai 23, 2022
Tematica tropicală pentru evenimentul tău. Idei de decorațiuni exotice de la Ideal Decor
Vara e tot mai aproape, iar noi tot mai des cu gândul de a evada într-o vacanță exotică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În această perioada a anului totul este despre soare, relaxare și escapade în natură. Ideal Decor îți propune câteva idei de decorațiuni tropicale, pentru ca evenimentul tău să fie unul original, plin de culoare și viață și nu în ultimul rând să impresioneze prin originalitate și eleganță.

Decorurile tropicale sunt perfecte dacă îți dorești o petrecere în nuanțe vii, cu o gamă floristică deosebită și cu un colorit uimitor, care să te teleporteze pe plaje azurii, în jungla amazoniană sau cât mai departe de gălăgia și grijile cotidiene.

Ideal Decor ne oferă dovada vie că ornamentele în stil tropical se potrivesc mănușă atât pentru zile de naștere și petreceri restrânse, cât și pentru serbările grandioase cum ar fi nunta, cumetria sau evenimente organizate de companii.

Ideal Decor ne arată cum e posibilă combinarea armonioasă a vegetației luxuariante cu un stil decorativ adaptat cerințelor moderne în domeniul petrecerilor.

Explorarea conceptului tropical presupune utilizarea în decor a culorilor vii, o abundență de flori și plante, frunze de palmier și note de culoare, care crează o armonie și un echilibru perfect între exotic și urban.

Optarea pentru un stil tropical al evenimentului tău îți dă posibilitatea să creezi o atmosferă de neuitat pentru invitații tăi și să le oferi o ambianță relaxantă și excentrică în același timp.

Ideal Decor ne arată cum orice eveniment poate ieși din anonimat și poate deveni o bucată de “Hawai” în orice colț al Moldovei.

 

Ideal Decor îți poate organiza evenimentul visurilor tale - Inspirație nemărginită, idei inovatoare și sfaturi de la experți.

Contacte Ideal Decor:

Telefon: 079595006

FaceboookIDEAL DECOR

Instagram: IDEAL DECOR



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0776464939117