Decembrie 02, 2019
Tatiana Țîbuleac a primit Ordinul „Meritul Cultural”
Chiar în prima zi de iarnă, chiar de Ziua Națională a României, scriitoarea și jurnalista din Basarabia - Tatiana Țîbuleac a primit un premiu valoros.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Președintele României, președintele Klaus Iohannis a decorat mai multe personalități notorii din sfera literaturii. Printre aceștia a fost și Tatiana Țîbuleac. Scriitoarea a fost desemnată cu Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler.

„Cu prilejul Zilei Naţionale a României, în semn de apreciere pentru activitatea importantă dedicată creaţiei literare, pentru talentul şi profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul activităţii sale, dobândind recunoaştere la nivel european, Președintele Klaus Iohannis a conferit Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler, Categoria A – „Literatura”, doamnei Tatiana Ţîbuleac”,  - a fost scris în Comunicatul de Presă. 

 

 

Amintim că, Tatiana Țîbuleac a lansat două romane, Vara în care mama a avut ochii verzi (2016) și Grădina de sticlă (2018) care i-au adus un mare succes atât la noi în țară, cât și în străinătate. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84934425354004