Octombrie 11, 2021
Sweet 18! AQUARELLE a marcat 18 ani de la lansarea revistei
S-a cântat pe repeat ”La Mulți Ani” pentru Aquarelle sâmbăta, care tocmai a trecut, cu ocazia împlinirii a 18 ani de la lansarea revistei. A fost multă strălucire, pahare pline, emoții de bine, nostalgie și oameni de valoare, majoritatea dintre ei alături de AQUARELLE încă de la începuturi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul a fost moderat de cunoscutul actor, prezentator de radio și TV, Andrei Porubin. Voia bună a fost asigurată de artiști consacrați, precum Iuliana Beregoi, Aura, Cristina Scarlat, Alina Deliss și Natan.

În timpul discursului său, fondatorul și directorul holdingului AQUARELLE, Angela Sîrbu și-a amintit de prima ediție, lansată în 2003 și emoțiile de atunci.

”Pe vremurile sovietice eu citeam pagină cu pagină din principala revistă ”Femeia Moldovei”. Atunci era departe de mine gândul că într-o zi voi ajunge să lansez Prima revistă pentru Femei din Moldova deja independentă. Câțiva ani buni revista noastră a fost tipărită la Kiev, pentru că în Moldova încă nu erau posibilități tehnice, așa că noi am mișcat motoarele tipografiilor și la propriu, și la figurat. Revista noastră colorată a distrus cu mult curaj multe stereotipuri în multe domenii. Pentru noi nu a existat niciun tabu. Ne-a interesat totul. Am adus în prim-plan tot ce era de adus, am creat tendințe, gusturi, am prezentat o nouă realitate și am promovat valoarea incontestabilă a femeii”, a declarat Angela Sîrbu.

Bineînțeles că am stabilit și un dress-code, așa cum am făcut-o mereu. De data asta a fost Black Tie pentru bărbați și White pentru femei, cu elemente aurii și alte accesorii strălucitoare.

Cheful e chef, dar nici de pandemie nu am uitat. Având în vedere pericolul pe care îl prezintă virusul Sars-CoV-2, petrecerea a fost organizată în două părți, pentru a evita aglomerația. În plus, la intrare în restaurant, invitații au prezentat certificatele de vaccinare, testele la COVID cu rezultatul negativ, iar cei care nu au deținut dovada neinfectării au fost testați pe loc.

Aducem mulțumiri uriașe partenerului general al evenimentului AQUARELLE Restaurantului Lion’s, Sandra Ice Cream, American Medical Center și Ideal Decor, care au avut grijă să ne creeze o atmosferă de sărbătoare așa cum ne-am imaginat-o.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7222216129303