Februarie 20, 2020
Află tot ce nu știai despre supermodelul Cindy Crawford
Cindy Crawford împlinește astăzi, 20 februarie, 54 de ani. De-a lungul timpului, Cindy a fost considerată una din cele mai talentate figuri din lumea modelingului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Supermodelul american s-a născut la 20 februarie 1966, în SUA. Tatăl său era electrician iar mama - soră medicală. Ea nu era unicul copil în familia Crawford, ci a mai avut încă două surori. Tatăl lui Cindy, toată viața și-a dorit un fiu, însă, când pe lume a venit băiețelul mult așteptat, el a murit de la leucemie. La școală a avut succese mari, își bucura părinții. Și, chiar dacă se gândea în viitor să fie chimistă, totuși, până la urmă a devenit model. 

 

 

În timpul vacanței de vară Cindy își câștiga un bănuț, strângând păpușoi. Ea a fost fotografiată pentru ziarul local. Cindy nici nu s-ar fi așteptat ca astfel o să înceapă cariera sa. Această poză a fost văzută de către fotograful Victor Skrebneski, care i-a propus să-și încerce forțele în cariera modellingului. Astfel, Crawford a plecat în Chicago unde a învățat cum să se miște pe podium, cum să pozeze, cum să aibă grijă de figură, și ce alimentație să abordeze.

 

 

Tot în acea perioadă, Cindy a participat la un concurs de frumusețe și a obținut locul 2. Și, de-aici a început cariera ei, toți încheiau contracte cu ea, și astfel, Cindy Crawford a devenit una din cele mai importante modele din America. Ea făcea parte din cele șase cele mai celebre modele din lume, dintre care făceau parte Claudia Schiffer; Naomi Campbell, Linda Evangelista, Helena Christensen, Christy Turlington. 

 

Cindy, de asemenea s-a filmat și în câteva filme, având atât roluri centrale cât și secundare. Însă criticilor de film nu le-a plăcut jocul ei actoricesc. Agențiile de turism au rugat-o pe Cindy să renunțe la alunița de pe buza de sus, însă modelul nu a acceptat această provocare. Și bine a făcut, pentru că, această aluniță i-a adus renume. 

 

 

Când l-a cunoscut pe celebrul actor de la Hollywood, Richarg Gere, care i-a devenit soț, Cindy avea doar 21 de ani, iar el 42. Șarmul lui, și puterea masculină a copleșit-o, și ea și-a pierdut capul. Ei s-au căsătorit în anul 1991, și au devenit cel mai frumos și efemer cuplu de la Hollywood. Însă, peste doar patru ani, cei doi au divorțat. Ei s-au despărțit din cauza că Richard a fost plecat foarte mult timp, și lui Cindy nu-i ajungea atenția din partea lui.

 

După trei ani de la despărțirea cu Richard, Cindy s-a căsătorit cu Rande Gerber, care a devenit tatăl celor doi copii ai săi, Presley și Kaia. Ei formează unul din cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind împreună de aproape 20 de ani. Ambii copii au o carieră de succes în industria modellingului. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0309860706329