Septembrie 16, 2021
ȘOCANT! Alexandra Stan s-ar fi despărţit de proaspătul său soţ după nunta în secret
Să fi pus căsnicia într-o pauză? Soțul cunoscutei interprete Alexandra Stan a pus toată lumea pe jar. După ce a șters toate pozele comune cu ei, inclusiv de la nunta lor secretă, a scris și un mesaj care dă de gândit pe rețele sociale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„În dragoste nu este frică, ci dragostea desăvârşită izgoneşte frica, pentru că frica are cu ea pedeapsa; şi cine se teme n-a ajuns desăvâşit în dragoste”, a postat Emanuel Necatu, ca o pildă pentru cine vrea să înţeleagă”, se arată în mesajul lui Emanuel, soțul Alexandrei Stan. 

Deocamdată Alexandra Stan nici n-a confirmat, dar nici n-a infirmat zvonurile potrivit cărora s-ar fi despărțit de soț. 

Vestea neaşteptată vine după zvonurile conform cărora cântăreaţa ar fi fost însărcinată. Iată că totul rămâne sub o umbră de mister, la fel cum a fost şi neaşteptata lor căsătorie.

Anterior, vedeta a declarat pentru revista VIVA! din România că este absurd să comenteze de fiecare dată când își scoate sau își pune verigheta și a rugat să nu fie abordat soțul ei în diverse articole, cu atât mai mult că lu nu-i place să apară în presă. 

Cei doi s-au căsătorit la malul mării, fiindcă au dorit să aibă un cadru inedit. Evenimentul a fost foarte intim. Ceremonia religioasă a avut loc la Constanţa, la Biserica Sf. Nicolae, iar civil au fost căsătoriţi la Câmpulung, chiar de celebra primăriţă Elena Lasconi, care a păstrat secretul cu sfinţenie, până în ziua când au ieşit cu fotografii de la nuntă, publicate de viva.ro.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.0641896724701