Mai 29, 2020
Simona Gherghe, la un pas de ictus din cauza pastilelor de slăbit!
Simona Gherghe a tras recent un semnal de alarmă în privința pastilelor de slăbit, atenționându-și fanii despre pericolul pe care îl reprezintă reclamele false de pe internet și povestindu-și propria experiență.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Simona Gherghe, la fel ca orice femeie, s-a confruntat cu probleme de greutate, cu atât mai mult cu cât a purtat două sarcini. Drept urmare, vedeta nu s-a jenat să recunoască faptul că a apelat și ea, la un moment dat, la pastile de slăbit și a vorbit despre pericolul pe care îl reprezintă aceste miracole pe care vânzătorii de iluzii de pe internet le prezintă drept soluția sigură a unui trup tras ca prin inel.

                        

Din păcate, în social media abundă reclamele mincinoase, în care numele unor vedete de prestigiu apar ca o garanție pentru scăderea în greutate. Simona Gherghe a povestit că, din păcate, a căzut și ea în această capcană. 

”Medicii mi-au spus că pot face atac cerebral, medicii mi-au spus! Am vorbit atunci despre ce mi s-a întâmplat. Nu există așa ceva, nu luați pastile de slăbit!”, a declarat vedeta la Antena 3.

Simona a ținut să-și informeze fanii că nu s-ar asocia niciodată cu acest gen de reclame și că nu va recomanda niciodată un produs pe care nu îl folosește.

” Poate oamenii nu știu că poți să pățești așa ceva. Nu vreau să învinovățesc pe nimeni. Sunt convinsă că sunt și mulți oameni care poate au intrat într-o astfel de campanie cu bună credință. În ceea ce mă privește pe mine, am o comunitate mare și puternică. Pe Instagram și pe Facebook sunt peste 1 milion de oameni și aș vrea să-i asigur că niciodată nu m-aș asocia cu un produs pe care eu nu-l folosesc pentru mine și pentru familia mea, doar pentru bani! N-aș face în veci asta!', a declarat Simona.

                                                                                         



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88714957237244