Octombrie 16, 2020
Sharon Stone a pozat fără strop de machiaj. Cum arată actrița la 62 de ani
Sharon Stone a fost întotdeauna o femeie asumată și nu s-a ferit să-și dezvăluie frumusețea naturală. Nici la 62 de ani diva nu se dezice de atributele care au făcut-o cunoscută. Sharon Stone a postat mai multe fotografii în care apare fără strop de machiaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Semnele timpului au început să lase amprenta pe chipul actriței, însă a învățat să accepte îmbătrânirea ca proces natural. Comentariile au fost pozitive, iar fanii i-au apreciat curajul și frumusețea naturală. 

”Frumoasă, Imposibil să nu poți vedea strălucirea din ochii ei albaștri”, ”Superbă și inteligentă”, ”O femeie frumoasă”, ”ultimul superstar de la Hollywood, Dragă Sharon Stone”. ”Nimeni nu a fost niciodată mai frumos sau mai sexy ca tine în Basic Instinct. Mai târziu am văzut un interviu în care ai spus că îmbătrânești și plângi! Tot ce vreau să spun este că ești frumoasă! Atunci și acum!”, au fost câteva dintre comentariile primite, citează click.ro. 

Cu timpul, Sharon Stone a acceptat că îmbătrânește, iar într-un interviu acordat revistei Vogue e precizat că simte mai bine în pielea ei la 62 de ani, decât se simțea în urmă cu 20 de ani: ”Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, a spus Sharon Stone.

Vedeta face mult sport:merge la sala de fitness, înoată, merge la masaj și la saună. Ea menționat că adoră ceaiul și ciocolata neagră. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.76015758514404