Decembrie 07, 2017
Shakira poate să-și piardă vocea!
Cântăreața columbiană a fost internată de urgență pentru a fi operată la coardele vocale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Shakira a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, iar acum este în căutarea celui mai bun chirurg ORL din lume. Această problemă medicală a determinat-o să amîne întreg turneul pentru anul viitor.

 

Картинки по запросу shakira crying

 

O altă problemă cu care se confruntă artista, este criza prin care trece relația sa cu fotbalistul catalan Gerard Pique, cu care a fost văzută recent certîndu-se aprins într-un restaurant din Barcelona.

 

Похожее изображение

 

Potrivit presei spaniole, Shakira a plecat săptămîna trecută la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. Medicul a operat-o deja pe interpreta Adele, în anul 2011. Această operație, care se efectuează sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură și care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafața corzilor vocale. După cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie durează o lună și jumătate, cu o pauză vocală de două sau trei săptămîni. Dacă Shakira va urma aceste indicații, chirurgul consideră că își va recupera vocea în condiții optime.

 

Картинки по запросу shakira operation 2017

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75766801834106