Ianuarie 15, 2021
Semnificația datei de 15 ianuarie. Zi perfectă pentru schimbări și primirea oaspeților
VINERI este ziua lui Venus. Este prielnică pentru întâlnirile cu prietenii, să cumpărăm și să oferim flori, să ne creăm un mediu armonios și să ne bucurăm de viață. Astăzi se poartă rozul și alte culori pastelate. Cât despre pietre, atunci sunt indicate diamantele, cuarțul și piatra de cristal. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Indicatorul zilei: DESCHIDERE. Este zi potrivită pentru a vă lansa în afaceri, să primiți oaspeți, mai ales cei care se mută în casă nouă. Persoanele care vor să treacă la nou job, aflați că este cel mai potrivit moment să vă începeți activitatea. 

Totuși, țineți cont că astăzi nu trebuie să luați decizii importante. 

Simbolul zilei: COPACUL. 15 ianuarie este ziua conexiunii binelui cu răul. Asta înseamnă că vom fi provocați să facem niște alegeri. 

Motto-ul zilei: Am încredere că sufletul meu va alege binele, lumina și iubirea!

15 ianuarie este ziua când ne amintim de originile noastre. De altfel, copacul simbolizează geneza, rădăcinile fiind strămoșii noștri, iar crengile - familia noastră. 

De asemenea, astăzi este bine să ne amintim de evenimentele din viața noastră, să reflectăm asupra experiențelor trăite, să tragem concluziile corecte și să învățăm de la ele. 

IMPORTANT pentru 15 ianuarie 2021: comunicarea cu cei dragi, o atitudine pozitivă și credința în succes și nu ignorați meditația. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78052163124084